Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen med Skoda Roomster

#1

Inagh sa for siden:

Vi grubler litt på å bytte inn våre to gamle biler, legge i en slump penger, og kjøpe oss ny bil. I den forbindelse har jeg tittet endel på Finn og lest litt om diverse biler. Jeg har så klart å forelske meg i Skoda Roomster.

Noen som har denne og kan anbefale den, evt komme med en avskrekkende formaning om at den bør vi holde oss unna?`

I såfall - hvorfor anbefales den/anbefales den ikke?

:takker:


#2

Honda sa for siden:

Jeg synnes den er liten.
Pitte liten. Mindre en pappa sin fockus kupe.

Jeg hadde aldri kjøpt en sånn når jeg har unger


#3

Pelikan sa for siden:

Vi har en Skoda Octavia, og i forhold til den, så har Roomsteren lite bagasjerom. Min mann jobber med Skoda (men han har lagt seg), ellers skulle jeg gitt deg noen gode tips. Vet at han har sagt det er en ok bil, men da må du ikke velge den Roomsteren med minst motor.


#4

Left sa for siden:

Vi har Roomster.
Det er bra med bagasjeplass tatt i betraktning at bilen er såpass liten, men jeg hadde aldri valgt den en gang til for å si det sånn. Vi har 2 barn som dere, og når vi skal reise langt og må ha med oss diverse er det ikke for mye plass.
Bilen er kjempegod å kjøre, men oppleves veldig uoversiktlig pga "pynt" på vinduene, og å rygge med den er helt pyton siden den er helt flat bak. Jeg sliter litt med det enda, og nå har vi hatt den i 1,5 år. Et eller annet med speilene også, som forstørrer eller hva jeg skal si. Pyton bil å rygge med, og jeg er ikke spes. dårlig til å kjøre bil heller.

Vi har forresten den med minst motor, i dieselvariant - og DET har aldri vært noe problem. Den er drivstoffgjerrig også. Har aldri tenkt over at det er den minste motoren heller, for kan ikke si jeg merker det nevneverdig. Det går fort nok :)

Jeg ønsker meg Caravelle :ja:


#5

Inagh sa for siden:

Takk for svar - ser ut til at vi får gå for noe annet enn Roomster, ja.


#6

mrc sa for siden:

Mange biler som er konstruert slik kan være litt "pyton" å rygge, og for svært mange flerbruksbiler og stasjonsvogner i dag koster ikke ryggesensor all verden. Det er også opsjoner for å ettermontere dette.

At speilene ikke er 1:1 er helt vanlig. Mange biler har jo også "Objects in the mirror may appear closer than they are" skrevet på speilglasset.

Er ellers selv tidligere Skoda-eier (Octavia), og har hatt svært gode erfaringer med merket.


#7

Guttemammis sa for siden:

Vi tittet på den, men siden vi syntes bagasjen så litt i minste laget ut så
gikk vi for en Skoda Octavia, vi er veldig fornøyd med den!
Skoda har jo gjort det utrolig bra i brukertester, en av de bilene det er
minst feil med :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.