Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spisesteder (og annet) i Praha

#1

apan sa for siden:

Mannen og jeg skal på en etterlengtet "bare oss tur" til Praha. Det blir rusling og kafe og bare kos. Mannen har ikke vært der før, jeg har vært der to ganger. Jeg føler jeg har sett det meste som "må" sees, mannen er mest opptatt av å ta det rolig uansett, han snakker noe om lange morgener og slikt :knegg: .

Gode tips til særlig spisesteder? Jeg har tidligere slitt med koselige middagssteder som kanskje ligger litt utenfor turistløypa.


#2

Turban Smukk sa for siden:

Sist jeg var i Praha spiste jeg på et fantastisk romantisk sted som het Palffy Palac. Jeg mener å huske (noe vagt) at maten kanskje ikke svarte heeeelt til forventningene, men stedet er absolutt verdt et besøk! Lokalene minner om en gammel leilighet innredet i barokkstil, komplett med litt autentisk slitasje :fnise:. Se her: www.palffy.cz.

Restaurantene til Kampa Group er også gode, synes jeg, god mat og fine lokaler, men ikke akkurat utenfor turistløypa, så de kjenner du sikkert til. Hjemmesiden er her: www.kampagroup.com/en/index.php.
Jeg har spist på de to øverste på siden og var godt fornøyd.

Alle disse tre ligger i Mala Strana, de to siste ved elven og den første et stykke høyere opp (litt vanskelig å finne, ta taxi :) ).


#3

apan sa for siden:

Takk for svar! Flere?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.