Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har din familie et bilmerke de holder seg til?

#1

-ea- sa for siden:

............


#2

Røverdatter sa for siden:

"Nei, det har vi i hvert fall ikke!" tenkte jeg da jeg så overskriften. Men så er det visst slik at mine foreldre har Volvo, svigerfamilien har Toyotaer og vi har en Volvo og en Toyota. Joda.-


#3

turi sa for siden:

Igrunnen ikke, men vi har ett merke som vi ALDRI skal ha igjen. Opel, aldri.


#4

Lykketrollet sa for siden:

Her har det gått i alle mulige merker. :knegg:

På min side nå er det 2 peugeot, 1 citroen, 1 renault, 1 opel, 2 ford og 1 VW.
(vi er 4 søsken)

På hans side nå er det 2 peugeot, 1 VW, 1 golf og 1 ford.
(de er 3 søsken)

Man kan vel si at det går mest i peugeot da. :fnise:


#5

Harriet Vane sa for siden:

Ja, alle har Volvo, bortsett fra oss og en av brødrene mine, som har hhv Mercedes og VW. Svigerfar har også Volvo, svigermor har en symaskin på hjul. Dvs Huyndai.


#6

Anne C sa for siden:

Nei ikke egentlig. Men pappa hadde alltid Fiat når vi var små, så gikk han over til Volvo i endel år. Når kjører han rundt på en arvet (nesten ny) Ford Mondeo. Mellomste brodern har alltid Mercedes, han er biloppretter der.

På mannen min sin side går det mye i Audi og Volvo.
Vi har hatt så masse rart. Akkurat nå har vi Peugot og Volvo.

Hvis jeg tar en opptelling:
Min familie: 2 Peugot, 1 Mercedes, 2 Ford og 1 Toyota.
Gubbens side: 3 Volvo, 1 Audi, 1 BMW og en WV.
Men tilsammen på gubbens side leder Audi helt klart. De tre brødrene er skikkelige Audi-gutter


#7

Beckett sa for siden:

Nei. Svigers har Volvo, svigersøstrene har begge Toyota, mine foreldre har Ford og Peugeot. Vi har Volkswagen og brodern har inntil nylig kjørt en liten Suzuki. Men nå har han faktisk kjøpt seg en VW han også.


#8

Lilith sa for siden:

Gamlingen min er utdannet Volvomekaniker og en veldig dyktig en sådan. Han har hatt Volvo siden han fikk sin første bil for rundtom 30 år siden, og begge barna hans har Renaulter, fordi de visstnok er ganske like Volvoene og han kan dermed både fikse dem lett som ingenting og skaffe billige deler til dem. Sparer gode penger på å ha en far som kan være verkstedet vårt!:ja:


#9

Selma sa for siden:

Svigerfar kjører samme bilmerke som oss, men ellers er det ikke noe mønster å spore nei


#10

Maverick sa for siden:

Nei, egentlig ikke. Her er det en grei blanding av Volkswagen, Opel, Range Rover, Jeep, Chevrolet Tahoe og Ford Excursion. Det har vært noen BMW'er innom også. Og Audier.


#11

Pingis sa for siden:

Foreldrene mine har Toyota etter Toyota. Svigerfar går for Mazda og Mercedes. Vi går for hva det nå er NAV tilbyr.


#12

Dixie Diner sa for siden:

Ja, min manns familie har hatt Opel siden 60-tallet. ALDRI noe annet. Svigermor har nå brutt tradisjonen og kjøpt seg en splitter ny rååflott Audi. misunnelig

Vi har en Opel Astra, et vrak uten sidestykke fra -94. Nå har vi faktisk sett på en ny Astra, noe jeg lovet meg selv vi IKKE skulle ha, men den er fra 2005, i knallbra stand, og mannen har funnet flere tester som lovpriser den, så da må det vel være greit. Prøvde den nettopp hos Kvia, mannen skrøt veldig av den, var visst en drøm å kjøre.


#13

Veronal sa for siden:

Hva tilbyr NAV for tiden, Pingis?

Vi kjører riskokere, men er ikke lojal mot en produsent. Har Mitsubishi nå og skal bytte til Mazda snart. Min far har i mange, mange år holdt seg til Honda, men overrasket sist med en Audi. Min bror er på Audikjøret når han har råd. Svoger'n kjører Ford som hele sin svigerfamilie.


#14

Pingis sa for siden:

For tida tilbyr NAV Mercedes Vito eller Volkswagen Somethingsomething. Vi har Vito. (Kun fordi det er så fint å si du og jeg og vito. :nemlig:)


#15

BrannKop sa for siden:

Niks.
I våre familier er det en salig blanding. Svigerfamilien bytter ofte bil, så ofte at jeg faktisk ikke vet hvilke biler de har fra gang til gang. Min familie har hatt samme bil i maaange år.
Når jeg tenker meg om, har jeg en svoger som sverger til Volvo. Selv liker jeg VW, tror jeg. Vi har i alle fall hatt mange VW-biler.


#16

GinaK sa for siden:

Da jeg var liten gikk det i Volksvagen fordi pappa jobbet der. Etter at jeg selv fikk lappen har jeg så og si kun kjørt Ford fordi broderen jobber der og jeg får rabatt på kjøp og rep. Men benytter meg ikke av det lengre så neste gang kan det vel hende jeg kjøper Audi - som så mange andre. A4 er finå se på men har aldri sittet i en! :ja: Bytter ikke så ofte bil, jeg. Kjører min 4 bil på de 20 årene jeg har hatt lappen.


#17

Angelique sa for siden:

Modern er Ford entusiast.Har alltid kjørt Ford.
Har en sammenheng med at hennes beste venner driver denne der hun bor.
Søsteren har vel også hatt noen Forder.

Jeg er tysk-tro. Har hat for mange riskokere til at det noensinne blir aktuelt, da i tilfelle Nissan 200SX som jeg hadde en gang.
Hadde to Audi på rappen, deretter gikk jeg over til BMW og på min andrenå.Der blir jeg
Fadern har Volvo XC90 ,VW Golf og VW boble.
Når jeg tenker meg om er det faktisk ingen som har annet enn tyske og en svenske hos oss. Både i min og mannens familie.


#18

Olvina sa for siden:

I utgongspkt hadde min familie Toyota, mannen sin Renault. No er det ei salig blanding, men med ei lita overvekt av Toyota. Renault er fasa heilt ut.


#19

T-bone sa for siden:

Svigers har alltid kjørt Ford.
Selv har vi nå vår andre Touran på rad, så her i gården kan det se ut til at vi har dratt den litt lengre enn bare bilmerket VW.


#20

Avelonia sa for siden:

Det går stortsett i BMW, VW golf/polo og Mercedes.


#21

Lykken sa for siden:

Foreldrene mine kjører Opel, onkel-og fetterfamilien Toyota, vi Chrysler og svigers Mercedeser. Man blir nok godt vant til et merke hvis man er fornøyd, og holder seg til det.


#22

Miss Norway sa for siden:

Det er vel en viss dragning mot BMW i storfamilien, ja.

Selv har vi Volvo for første gang nå, og Mini Cab :hjerter: - den er vel for BMW å regne i praksis.


#23

Fibi sa for siden:

Pappa har som regel holdt seg til Peugeot, men har nå byttet over til Ford. Mannen var fast bestemt på at det KUN var BMW som var noe å samle på, helt til han "sprakk" og kjøpte seg en Honda. :knegg:

Selv drømmer jeg om min egen (helst rose eller lille) VW Touran. :nemlig:


#24

Ru sa for siden:

Min far har hatt Opel i alle de år. Akkurat nå har de en Landrover, men den er han så misfornøyd med at han skal bytte den. I en trommevirvel Opel Antara. :knegg:
Ene broren min har også Opel, den andre har Audi.

Svigerfar liker Ford, men han har firmabil, så det teller ikke.

Vi hadde først en Skoda Fabia, nå har vi en Ford Mondeo. Det ser ut som om Ford Mondeoen blir byttet ut i en ny Ford Mondeo. :knegg:


#25

Pasta sa for siden:

Nei, alle har forskjellige bilmerker.


#26

Isolde sa for siden:

Svigerfamilien har Opel, Mannen har Nissan. Mens jeg og min familie tar det vi vil. Så jeg har Mazda, mamma har Toyota, Pappa har Honda, og bror min Renault. Vi kommer nok ikke til å ha noe Opel. Men får mannen viljen sin blir det vel Nissan videre. Selv er jeg utrolig glad i Mazdaen min.


#27

Honda sa for siden:

Nei.

Pappa hadde bare peugeot til i 98. etter det har han bare hatt Ford. Escort og Fockus.
Svigermor har en ciTRØeng(Citroën)C5. som svigerar kjøpte i 2003. før det hadde de en Skropel Anstra stasjonsvogn 1,4 liters dritt.
Morfaren til mann hadde en Subaru Imprza men den kjørte han i ræva på en trailer som sto PARKERT(jeg mener han skulle ha vært tatt fra lappen, mannen er nå 80 år, og det der er 4 år siden men det er nå en annen sak)
Så kjøpte han seg en Mitsubishi Carisma ,for at ynglingsbarnebarnet, min mann hadde en Mitsubishi Galant
Farfaren og farmora
til mann har nå en Citroën picasso?! De kjøpte først en Nissan Almera men så ble farfaren syk og de ville ha med automatgir og litt høyere bil.

Vi har vært innom alle de japanske merkene når vi går over til Subaruen. nå har vi en Galant så straks blir byttet ut med subaru Forester og mann skal ha en ny Honda Civic \Accord \ Hrv \ frv alt etter som hva sjefen finner ut at han skal ha som firma bil. Han må jo ha en bil med litt bagasjerom med at han er en it mann å de selger masse skrivere og sånne svære ting. å det er ikke bare bare å få det trøkt inn i en snærten Civic

Resten av slekta til mann:
Volvo, Mazda, VW, Opel,Nissan. Jah

Min slekt nordpå og sørpå vet jeg ikke hva har. Men jeg vet tanteungen min har nettopp kjøpt seg en Honda Accord. etter streng beskjed fra tanta :P:nemlig:


#28

leliane sa for siden:

Kjernefamilien har meldt overgang fra Opel via BMW til VW...

Svigerfamilien kjører Opel.

Min side av familien har en ubrutt linje av BMWer siden 80-tallet, men sjokkerte alle med kjøp av Peugeot her i sommer!


#29

Maxine sa for siden:

Vi har Toyota, foreldrene mine har Toyota, søsteren min har Toyota, brodern nektet dermed å kjøpe Toyota, og kjøpte seg en nyere snerten Ford.

Svigerfamilien har kjørt mye rart, men svigermor holder seg nok til Mazda, svigerfar til alt med stor motor... Svigerinner og svogere har enten ikke bil eller så kjører ingen av dem likt merke hvertfall.


#30

Michayla sa for siden:

Tja, mamma og typen har Merzedes stasjonsvogn, det samme har pappa og kona hans, samt min svoger.

Min svigerinne har en importert beist av en volvo, vi har volkswagon caravelle og skåda, min søster husker jeg ikke, svigerforeldrene mine har citroen og merze.

Husker ikke resten. hehe


#31

Karamell sa for siden:

WW, Audi og Mercedes på min side.

Mannens familie liker Peugeot.

Vi Har WW passat og en gammel Toyota Corolla.


#32

Irma sa for siden:

Nei, egentlig ikke. Svigerfar har i alle år gått for Toyota men har med de siste par bilene skiftet beite. Vi har for tiden fem stk. Volkswagen Touran i familien. To av dem befinner seg hos oss.


#33

lalill sa for siden:

No er det litt forskjellig, men det var ei stund store deler av familien kjørte Audi. Eg kjører ein Citröen svigerinna mi hadde før.

Svigerfar kjører ein gamal Mercedes som han steller ekstremt godt med. Då verdien på likninga var nede i 1000 kr i vår, tok han det som ein personlig fornærmelse :nemlig:.


#34

Musemus sa for siden:

Jada, faktisk. Vi kjører Audi.
Inntil for én måned siden hadde vi alle A6, men så har pappa vært så gal å kjøpe A4. :knegg:


#35

Patsy sa for siden:

Nei, alle har forskjellig.


#36

Malus sa for siden:

Det var lenge veldig mye BMW. Vi hadde, broder'n hadde og mamma/pappa hadde. Pappa var skikkelig bmw-entusiast da han var ung, og dette har nok påvirket litt. Men så har det blitt skiftet biler, og mann + bror + sigerbror lever ut sine gutte-drømmer og alle 3 kjører porsche. I tillegg er det alle andre merker. Audi, totota, Wv, Jeep, Peugot, osv... De fleste jeg vet om har jo flere biler, oss inkl.


#37

Tangina sa for siden:

Både foreldrene min og foreldrene til sambo har alltid kjørt Ford - helt siden 60-tallet. Men etter fylte 80 har jammen meg faderen modernisert seg og kjøpt en Toyota Prius. Det syntes jeg var sprekt. :jupp:

Vi var nok litt preget og kjøpte også Ford første gang, men så ble vi troløse og kjøpte Skoda. Søsknene våre har aldri hatt Ford.


#38

Pelikan sa for siden:

Min familie har ikke samme bilmerke.


#39

Dronningen sa for siden:

Foreldrene mine, søstra mi, svoger og ei tante kjører Toyota.

Mannen sin farside har en historie med Volkswagen. Vi har en Volkswagen Touran nå og hadde Skoda Octavia sist. Men mannen er ikke tilhenger av kun et merke, og gjør egentlig grundig research gjevnt over før han velger noe. Å kunne holde seg til et merke innsnevrer jo veldig de alernativ man har. Det blir litt som med de som kun har Nokia, åkke som. :rolleyes:


#40

Elis sa for siden:

Pappa og svogeren min kjører Nissan Primera, søstera mi og jeg kjører Nissan Almera, jeg skal kanskje bytte over til Nissan Note. Mannen min kjører Nissan X-Trail.


#41

Jinx sa for siden:

Tja før hadde mange Volvo. Nå har vi og foreldrene mine BMW. ( Vi har hatt både Mercedes (drittbil), Opel, Peugeot, Volvo og Audi). Har nå lyst på Volvo XC 90....


#42

Trois sa for siden:

Vi sverger til Citröen :)


#43

polarjenta sa for siden:

Nei, her kjører alle forskjellige biler. Dvs akkurat nå har både vi og broren min renault, men det er tilfeldigheter.Foreldrene min har hatt alle salgs mulige bilmerker, akkurat nå kjører de Mazda. Jeg har også en citroen.


#44

Palmen sa for siden:

Jeg skulle også til å si nei, visst har vi ikke det, men når jeg tenker meg om så har både vi, moren min og faren min VW. På min side og hos oss går det generelt i tyske biler, VW, Audi og BMW. På mannen min sin side er det blanda drops, en salig mix av alt mulig.


#45

malena sa for siden:

Her går det i BMW og Mercedes.
Først kjøpte pappa BMW, så kom vi etter (men den var gammel), og så kom søsteren min etter. Så byttet pappa til Mercedes, like etter byttet vi til samme modell bare ett år nyere, så kjøpte ene broren min BMW og andre broren min Mercedes. :knegg:

:snobbefamilie:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.