Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dublin med treåring?

#1

Kneazle sa for siden:

Vi har pleid å ta oss en langhelg til Dublin sånn ca en gang i året, på senhøsten. Shopping, god mat, pub, romantikk. :hjerter:

I år har vi ikke mulighet til å skaffe barnevakt, og mannen synes vi skal ta med oss Snuppa. Jeg er skeptisk. Noen som har idéer til hva en treåring kan ha glede av der? Argumenter for eller mot?



#3

Kneazle sa for siden:

Og jeg som trodde man kunne få svar på alt her på FP. :skuffet:
:maser:


#4

Selma sa for siden:

Dublin er jo en perfekt shoppingby, men det er kanskje ikke Snuppas favorittsyssel :p Jeg ville kanskje forsøkt å finne et hotell i nærheten av en park sånn at Snuppa får leke litt og løpe litt

Ellers så har jeg bare vært i Dublin ei iskald desemberhelg og da ble det mest shopping og pub på oss :D


#5

Nessie sa for siden:

JEG hadde ikke hatt sånn alt for lyst til å ha med meg Hannah på 3 til Dublin en helg iallefall. :sparke: Det går jo helt fint vil jeg tro! Men det blir jo en totalt annerledes helg... :nemlig:


#6

Kneazle sa for siden:

Ja, det er nettopp dét... Det blir en helt annerledes opplevelse enn vår tradisjonelle voksen-shoppe-spisegodmat-drikkeøl-værekjærester-helg. Tror jeg må overtale mannen til å bytte ut reisemålet med noe mer barnevennlig i år.
Paris med Euro Disney, kanskje? :)


#7

Anne C sa for siden:

Når på året er dette? Det er jo et zoo der som skal være bra.


#8

MegaMie sa for siden:

Eneste jeg kommer på er at det kan være gøy å sitte i 2 etasje på seightseeingbussen? Og så er det vel en dyrepark der?

Guinnessbryggeriet er vel ikke noe for en 3 åring?:)


#9

Kneazle sa for siden:

Dyrepark, altså? :gruble: Vi snakker november her, men vi har jo varme klær. Sightseeingbussene kan kanskje også være litt spennende, ja.

Jeg tror nok at vi kunne fått til en ok helg for Snuppa. Spørsmålet er kanskje heller om vi egentlig vil ha en barnevennlig helg i Dublin, som er vårt voksenreisemål. :sparke: :ambivalent:


#10

MegaMie sa for siden:

Hva med en tur til Køben? Tivoli er vel åpent hele året, med marked osv på høsten..


#11

Kneazle sa for siden:

Er det? Trodde det stengte på høsten, jeg. Og åpnet igjen før jul. Må sjekkes ut, takk for tips!


#12

MegaMie sa for siden:

Nå ble jeg litt usikker. Men jeg er ganske sikker på at det er åpent til Halloween og det er jo i slutten av oktober?


#13

Miriel sa for siden:

Jeg ville kanskje funnet på noe annet denne helga ja. F.eks København som allerede er nevnt, eller Paris med Euro Disney.
Eller kanskje en langhelt til Palma på Mallorca? :)


#14

Pelen sa for siden:

Jeg har aldri værti Dublin, men vi har reist mye til byer med Herremannen. Han storkoser seg som regel. Det er jo topp å være sammen med mamma og pappa hele tiden og får man en liten gode fra en lekebutikk så er dagen gjort.

Nå har han alltid vært lett å reise med, han satt gjerne i trillen og flørtet med damene og mennene i butikkene. Han var (og er) med på restaurang og går man bare til et sted der det er avslappet så gikk det strålende bra. Godt med søvn så at de ikke er trette er selvsagt viktig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.