Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utdrikkingslag

#1

Bærekraftig sa for siden:

Er det noen som vet av noen morsomme leker som passer i et utdrikkingslag for ca 15 jenter?

Helst ikke ølstafett eller den type leker :knegg:


#2

Lykken sa for siden:

Skrive navnene på alle exer og gamle flørter/forelskelser, og så må hun fly rundt og stikke hull på alle sammen under mye hyl og skrik! Vi gjorde det ute i et basseng.


#3

rajraj sa for siden:

Stikke hull på eksene? :gruble:

Morsomme leker:
-Rebusløp (der løsningsordene kan være gamle ekser, gode minner, flauser o.l.)
-Forloveren kan arrangere quiz med brudens liv som tema. De øvrige deles inn i lag. Bruden er selvsagt dommer.
-Alle gjestene har med seg en ting som skal representere en god historie eller et søtt minne mellom bruden og vedkommende. Alt pakkes inn og legges på et bord. Bruden må åpne en og en pakke, gjette hvem den er fra, hvilken historie den står for og selvsagt fortelle historien (passer absolutt best før alle er blitt fulle og mister evnen til å følge med.)

  • Musikkquiz, med musikk fra en eller annen minneverdig periode i brudens liv.
  • Gjettelek: Forloveren snakker med brudgommen på forhånd og stiller ham ulike spørsmål. Deretter skal bruden gjette hva han har svart. Med de riktige spørsmålene, og dersom brudgommen blir oppfordret til å flette inn en del anekdoter, kan det være underholdende for alle - ikke bare bruden. Samtalen med brudgommen kan selvsagt filmes, sett på pause i det han skal til å svare.

#4

Avatar sa for siden:

Dette gjorde vi i helgen, og det slo veldig godt an! :D


#5

Tante Grønn sa for siden:

Kle ut bruden og tving henne til å synge på et kjøpesenter. 10 kr sangen. Det skal visst være hensides festlig har jeg hørt rykter om :nemlig:

irånisk


#6

Tjorven sa for siden:

Dette er faste innslag på utdrikningslag i hjembyen min. Dette er både morsomt og koselig.

Jeg fikk vite litt om min kjære som han hadde fortalt til min forlover og som han aldri har fortalt til meg ...... som at han hater å vaske badet og faktisk aldri har gjort det.


#7

Lykken sa for siden:

Symbolsk, må vite. :nemlig:

Brudgommen og spørsmål tatt opp på film gjorde de i mitt utdrikningslag, det var veldig gøy, det.


#8

Manga sa for siden:

Noen forslag til gode spørsmål da?

: planlegger også utdrikningslag:


#9

Bærekraftig sa for siden:

:noterer:

Hun skal stikke hull på gamle flammer og vi skal gi henne hver sin gave som hun skal gjette på.

Spørsmål til brudgommen var smart. Noen forslag til spørsmål? Jeg tror ikke vi rekker filming, og vi har heller ikke tv der vi skal være på kvelden (i en stall).

Mulig jeg lager quiz også!


#10

rajraj sa for siden:

  • Hva han tenkte første gang han så henne, eller hva han husker av første møtet/daten, må jo med.
  • Når hun irriterer ham mest, med morsomme eksempler.
  • Hva han liker best ved henne.
  • Hvilket plagg hun har som han syns hun er flottest i.
  • Hvilken hårfrisyre han har hatt som han ikke kunne utstå (men som han kanskje lata som han likte).

Ja, sånne ting.


#11

Maxine sa for siden:

Anbefales ikke dersom kommende svigerinner kan bli sjokkert over antallet. :erfart:


#12

Nuta sa for siden:

Jeg har akkurat arrangert ud lag og vi hadde først en voksen versjon av "rødt og grønt lys", bruden står foran og vi andre står bak, så kan hun feks. si: alle med blå klær gå tre skritt frem. Det begynte pent og pyntelig med ble litt mer sexfiksert etterhvert..hehe..veldig morsomt!
Hun måtte også pynte og servere bløtkake utenfor det lokale senteret, hekle en lapp(som ble truseinnlegg..hehe) og fremføre dikt hun selv hadde skrevet til samboeren på den lokale cafe`n. Vi hadde også klemmepakker hvor alle hadde med seg en pakke som hadde noe med deres forhold til bruden, så hun skulle gjette hvem den var fra og hvorfor.
Skistafett var veldig gøy, da hadde vi 2 par gamle ski hvor 2 lag på 3 stykker konnkurerte med hverandre. De ble bindt fast i skiene med tau og skulle gå til målstreken, drikke en flaske øl hver og kaste støvelen mellom bena og frem helt til de kom tilabake til start.


#13

Bærekraftig sa for siden:

Kan du fortelle litt mer om hvordan dere arrangerte denne leken?
Hva skjedde når en kom helt frem til henne?


#14

-ea- sa for siden:

Utdrikkingslag :grøss:


#15

Enhjørning sa for siden:

:secret:Psst, Lykken: Du har glemt å fortelle at navnene på eksene og flammene skal skrives opp på ballonger - som deretter skal stikkes hull på. :dulte:


#16

Lykken sa for siden:

:neie: Takker, bare noen måneder for sent. :blunke:


#17

Alexa sa for siden:

Ser det er en gammel diskusjon.

Jeg tror jeg hadde verdens beste utdrikningslag. Jeg var 30 og hadde søster som forlover. Jeg nevner bare spa, venner, piknik, nostalgi, gamle venner jeg ikke hadde truffet på 10 år. Video av mannen hadde de også laget (som nevnes over her). Det er veldig morsomt, anbefhales.

Utdrikningslag trenger ikke være :grøss: :)


#18

Enhjørning sa for siden:

:latter:
Oida!
Skal begynne å se på datoen, jeg ... :o


#19

tink sa for siden:

Jeg fikk en helaftens quiz med spørsmål om meg selv laget av mange av mine nærmeste - flest av mannen min da. Den ble gjennomført ved at jeg fikk masse lapper med spørsmål som de andre måtte svare på. De valgte å dele seg i lag.

En del av spørsmål var av den utleverende typen: har jeg hatt sex sånn og sånn... andre var mer intrikate: Hvilken sang ble avsunget for danske pensjonister i 1988 - og hva var premien? 3 ganger måtte jeg ringe til mamma/pappa for å få fasiten.


#20

apan sa for siden:

Vi hadde et utdrikningslag med kokkekamp. Det var faktisk veldig vellykket. Bruden fikk i ansvar å handle inn for en viss sum, fikk et brev med instruks om hvor mange det skulle være til og enkelte krav til måltidet - så delte vi gjengen i grupper og lagde hver våre kreative retter - bruden var intervjuer og sjekket status og kåret vinnere til slutt - så ble det lunsj der vi spiste det vi hadde lagd.
Det var faktisk veldig moro. I dette tilfellet var bruden gravid, så det egnet seg ekstra godt med noe litt rolig.


#21

lisa75 sa for siden:

En kul ting vi hadde på et utdrikkingslag var en fotoshoot i proft studio i Oslo. Det var veldig underholdene også for oss som så på. Husker ikke hva det kosta, men det var vel verdt pengene! Bruden fikk også en super kalder med morosomme bilder fra shooten. [url="http://www.utdrikningslag.org"][/url]


#22

linnie sa for siden:

Kanskje litt seint svar men.. Å spille inn sang i studio var jeg med på, det var kjempeartig! Bruden var først litt nervøs, men så tok det helt av.


#23

Mandarin sa for siden:

Jeg er sikkert litt treg, men kan du forklare litt nærmere hvordan dette ble gjort? :dårlig-tid-og-forlover:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.