Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Underlige e-postadresser



#3

Lykketrollet sa for siden:

Jeg har en ganske barnslig mailadresse.
Grunnen er at jeg laget den som 13åring, og det er den adressen alle har.
Slitsomt å bytte. lat


#4

Dragen sa for siden:

Hva får voksne mennesker til å tildele seg kallenavn som Pingis og Dragen og andre obskure påfunn, og bruke timevis på å henge rundt på forum? Det lurer jeg på.


#5

Teofelia sa for siden:

Jepp. Jeg har sittet med en del lister fra Samordna opptak (opptak til høyere utdannelse) i det siste og fått min dose av [email][email protected][/email] og [email][email protected][/email]. Heldigvis bytter de fleste til studentadressen eller endrer til en mer folkelig adresse på gmail i løpet av det første semesteret. :det er ennå håp for menneskeheten:

#6

Teofelia sa for siden:

Puh, på deg! Teofelia er et navn ingen behøver skjemmes over.

#7

Ru sa for siden:

Men ikke alle.
:har sett søkerlister for flere utlyste stillinger på jobben:

Kan folk i det minste ha en ordentlig e-post til jobb-søknader? :ber:


#8

Teofelia sa for siden:

Ja, for jeg har såå lyst til å ansette sotogsexy89, lizzom? :dåne:

#9

Dragen sa for siden:

Sa den nakne Jernhøna.


#10

rajraj sa for siden:

:lol:

Man blir i hvert fall lagt merke til i køen av jobbsøknader.

Hilsen [EMAIL="[email protected]"="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :cool:

neida


#11

Dixie Diner sa for siden:

Kunne ikke falt meg inn å ha sånne mailadresser. :skremt:


#12

Teofelia sa for siden:

:catfight:

#13

Tammen sa for siden:

:flau:
Har en barnslig email. Ble opprettet da jeg var skikkelig fjortis, og det er den som fortsatt er msn adresse osv.
Har nå også fått en annen mailadresse med mitt navn som brukes til alt annent enn fjas.

Fjortismailen min blir brukt til steder hvor man får spam og skitmail. Praktisk!

Kunne ikke falle meg inn å bruke den useriøse mailen min i en jobbsøknad el.


#14

rajraj sa for siden:

Har forøvrig en superstreit hotmail-adresse, som jeg har hatt siden jeg registrerte meg for første gang. En stund hadde jeg imidlertid "Märtha Louise" som visningsnavn, noe jeg glemte av helt. Til den dagen jeg fikk et svar fra sjefen på den superferske jobben min om jeg ikke kunne holse Ari. :o


#15

Mei sa for siden:

En tidligere kollega av meg ble innkalt til intervju fordi epost adressen hennes var så orginal. Den var dog ikke utfordrende på noe vis, bare [EMAIL="[email protected]"="[email protected]"]jegheter(navnethennes)@whatever.no[/EMAIL]



#17

Pingis sa for siden:

Jeg lurer på det også, ja. Men jeg lurer mer på det med mailadressene.


#18

~TM~ sa for siden:

Jeg har en e-postadresse som jeg bruker til div. mailinglister som er noe barnslig (navnet mitt+mor som f.eks. ninamor (jeg heter ikke Nina)), for jeg vil ikke bruke den vanlig adressen min til det. I tillegg har jeg en med [EMAIL="[email protected]"="[email protected]"][email protected][/EMAIL] som jeg bruker til diverse forumbruk m.m.

Jeg synes det er greit å ikke bruke den private adressen min, eller jobbadresse for den saks skyld, til netthandel, mailinglister, forumbruk m.m. Jeg sparer meg for mye spam på den måten.



#20

leliane sa for siden:

Hoho - dette ser jeg mye av...

Verste jeg har sett var voldtekt(@)ettellerannet.com - vedkommende ble ikke begunstiget med et svar, kan jeg røpe.

Litt morsomt er jo alteropptatt(@)ettellerannet.com - man kan formelig høre frustrasjoner.

Men veldig mange bruker tydeligvis blink eller nettdating-adressen sin, det er mye hotsexybabe og hunkydunk-hotguy ute og går. Jeg føler meg gammel når jeg blir sjokkert, men jeg skjønner ikke hvordan det går an å skilte med slike adresser når man f eks søker jobb...


#21

Enhjørning sa for siden:

Jeg ble forsøkt lagt til på MSN av en type med mailadresse "Kurt_har_stor_kuk" (@...)
Sikkert en fin fyr det. :knegg:



#23

-ea- sa for siden:

Jeg fniser hver gang jeg ser mailadressen til en av lærerne på kulturskolen, den er nesten i den sjangeren. Sikkert greit for enslige fedre, men :fnise:


#24

Dixie Diner sa for siden:

Mine to er også sånn, dvs. en er hotmail.com og en er online.no. Hotmailen brukes kun til msn-adresse, mens online-adressen er den jeg bruker fast.


#25

Candy Darling sa for siden:

Jeg tenkte også "Et tu, Pingis" :p


#26

Maverick sa for siden:

Ah, det er da man er original og bruker det man trodde var navnet på et fransk hotell, men så viser seg å være det feilstavede navnet på et fransk hotell. :flau: Kanskje ikke så rart at den var ledig.
Fnising over idiotiske mailadresser er en del av underholdningen i min jobb også.



#28

Fibi sa for siden:

Jeg har også barnslig adresse. :flau: Men i mitt forsvar har jeg hatt den side jeg fyllte atten. (Herregud, det er jo ti år! :dåne: ) Vurderer å få meg ny mailadresse, men da må jeg bytte adresse hos diverse bokklubber osv. :lat:


#29

Lilith sa for siden:

Min emailadresse er sånn midtimellom barnslig og normal. [EMAIL="[email protected]"="[email protected]"][email protected][/EMAIL] og [EMAIL="[email protected]"="[email protected]"]lady_(nick)@hotmail.com[/EMAIL]. Har hatt førstnevnte siden jeg var 15, men bruker den ikke som mailkonto lenger. Det er spamkontoen min og den jeg bruker til msn, så jeg må liksom beholde den. Kikket gjennom mailene der i går, og der lå bl.a. invitasjon til bursdagsbesøket til min nevø som jeg burde ha mottatt for over 2 måneder siden. Den andre bruker jeg som mailkonto.


#30

Dragen sa for siden:

Ser det ut som jeg heter Do til fornavn?



#32

Trolljenta25 sa for siden:

Jeg opprettet emailadressen min dengang internett var "nytt", og man ble oppfordret til å være så anonym som mulig. Jeg holdt meg da langt unna mitt eget navn, og valgte et jeg synes var kjempekult den gangen. Nå som jeg er mer voksen og moden og alt det der bruker jeg "[email protected]. Den gamle barnslige mailen min bruker jeg kun til spam og til ting jeg vil være anonym med.


#33

Magica sa for siden:

Ser masse rart av slike jeg og, siden jeg er lærer for 16-19åringer...


#34

Pingis sa for siden:

Jammen atte Scarlett, jeg bruker jo ikke akkurat Pingis i så mange seriøse sammenhenger! Tenkte mest på når man faktisk mailer folk man ikke kjenner. :forsvarsmodus:


#35

MsM sa for siden:

Jeg stusset litt når jeg som helt ny i jobben fikk e-post fra en kollega med mailadressen [EMAIL="[email protected]"="[email protected]"][email protected][/EMAIL].
Herregud, så harry jobbmail, tenkte jeg :fordomsfull: Men så viste det seg at mailadresser blir tildelt automatisk, basert på initialer:fnis:


#36

Candy Darling sa for siden:

Hmfp. Som om ikke FP er seriøst. Fnutt.



#38

Superior sa for siden:

Den ene er superior@ og den andre er min forbokstav og hele etternavnet. Har aldri eid en adresse som bare er tull. Jeg vil alltid ha noen ordentlig, selv om superior er den jeg brukter til alt mulig og får spam på.


#39

Mex sa for siden:

Jeg har flere epost adresserEn som faller inn under sjangeren "underlige e-postadresser" .. dvs en som er fullstendig anonym og ikke kan forbindes med meg på noe vis. Denne bruker jeg mye på nettet (forum, handling etc)Så har jeg en som er litt mer seriøs, g-mail konto med navnet mitt foran. Denne bruker jeg privatOg så har jeg en jobb adresse som jeg bruker på jobben.


#40

Tertit sa for siden:

Jeg er skikkelig lat og har lite teknisk innsikt, derfor har jeg bare ei superordentlig mailadresse med fornavn og etternavn. Har lenge skulle ordna meg ei hotmailadresse, men jeg tror jeg styrer unna de villeste adressene. Praktisk å kunne bruke der man ikke ønsker at alle skal vite hvem man er.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.