Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbud på oljedekkbeis noen steder nå?

#1

Malus sa for siden:

Er det noen som har lest reklamen som kommer i posten, og som vet om det er none kjeder som har tilbud på oljedekkbeis for tiden? Eventuelt som vet hviklen butikk som til vanlig er billigst?


#2

Mirasol sa for siden:

Interiørland på Alnabru skal slutte med malingsprodukter så de selger ut all maling (også oljedekkbeis for det kjøpte jeg) for kr 30,- pr liter. De har bare mørke baser igjen da, men det passet meg bra siden jeg skulle ha rød. Vet ikke hvor mye de har igjen, jeg var der i midten av forrige uke, så det vil vel lønne seg å ringe først evt.

Ellers så pleier OBS å være billige på maling.


#3

Observatøren sa for siden:

Sjekk Flügger. Har du noen mulighet til å etablere konto der? Den gir deg raskt 20-30% rabatt. Det kan bli endel å spare.


#4

kiddo sa for siden:

Jeg har i alle fall erfart at Bauhaus på Lier tar nesten 200 kroner mindre for 10 liter Drygolin enn det Bygger'n gjør... (På Bauhaus koster det 598)


#5

Malus sa for siden:

Skal en tur til Bauhaus, men ikke akkurat nå som jeg trenger beis. Har konto hos Bygger'n, men vet ikke hvor mye rabatt vi får på beis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.