Ja overskriften (som jeg vet er altfor lang) sier vel alt. Jeg er ikke så veldig stolt over de urkjipe matpakkene jeg oftest sender med avkommet. Lunsj ordner de i barnehagen, men vi sender med mat til 15-måltidet.
Jeg tror han hadde satt pris på små paier, og siden jeg akkurat har kjøpt verdens søteste Le Creuset hjerteformede porsjonsformer, har jeg lyst å lage småpaier i disse.
Noen som har oppskrift på sunne, gjerne grove paier med forskjellig fyll?
Kan du ikke bare finne en oppskrift her inne på en normalporsjon og spre den i de små formene? Jeg bruker ofte gode, gamle kombinasjoner som skinke og løk, bacon og brokkoli eller bacon og paprika, men det er jo bare fantasien og barnets ønsker som setter grenser for hva du kan ha i.
Jeg fant Mims gamle oppskrift på middagspai, med grov bunn og fyll av bacon, asparges, løk, broccoli og fetaost som jeg fordelt i 4 former. Den ene er i dag sendt med gutten i barnehagen, jeg er spent på om den blir spist!
Ikke for å kuppe tråden, men tror dere man kan lage scones i muffinsformer? Jeg har nemlig noen hodeskallemuffinsformer som Glitterbarnet elsker, men jeg syns matmuffins ofte blir litt gummiaktige.
:ja: Nå har jeg riktignok aldri sendt med pai, men ofte type pasta, fylte horn, sandwicher og slikt spiser hun kaldt. Ekstra stas er det om hun har fått vært med å lage det.
Jeg brukte i utgangspunktet denne oppskriften fra www.matoppskrift.no : Paideig med potetmos
Også har jeg bare freaket ut med olivenolje i stedet for margarin, og byttet ut hvetemelet med sammalt/grovt-blanding. :gæren:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.