Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Enda en espressomaskintråd...

#1

mosol sa for siden:

Vi har lovt oss selv kaffemaskin i premie når prosjekt "rydde-vekk-og -ut-av-alle-flyttekasser-fra-ubrukelig-kjellerstue" var ferdig, slik at kjellerstuen kunne gjøres om til et brukandes gjesterom. Den store ryddesjauen er for lengst over, og gjesterommet er på plass, men kaffemaskinen mangler. I jungelen av maskiner på markedet har vi vel begge blitt litt motløse i letingen etter vår kaffemaskin.

Ingen av oss er storkonsumenter, så det blir nok mest en helgeluksus (bortsett fra nå som jeg er hjemme i permisjon). Etter hvert har vi kommet til at det aller viktigste kriteriet vårt er at den må være enkel å rengjøre, ellers blir terskelen for bruk for høy for latinger som oss. Den må også lage godt melkeskum. Etter bl.a å ha lest denne tråden har vi nå bestemt oss for å kjøpe en maskin fra Nespresso uten steamerfunksjon, og heller kjøpe en Aeroccino melkeskummer ved siden av.
Det ligger an til at vi kjøper denne (Essenza c100)
[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=13419&amp;stc=1&amp;d=1218187287[/img]

men hva mer gir denne (Le Cube) oss evt?
[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=13420&amp;stc=1&amp;d=1218187287[/img]

Noen som kan hjelpe til med å gi meg en siste dytt slik at det blir mulig å nyte en god kaffekopp i heimen snart?


#2

mosol sa for siden:

...og hvordan fikser jeg at bildet bare blir vist en gang? :amatør:


#3

Veronal sa for siden:

Vi kjøpte rød Le Cube (C180), men kun basert på estetikk. :knegg: C185 gir i tillegg koppvarmer. Fikk den 1100 kr nedsatt på Smart Club nylig (lurer på om de selger ut :gruble: ), så jeg ville sjekket utvalget der (over alt ellers ser det ut til at prisene er identiske).


#4

mosol sa for siden:

Det ble Essenza 100. Mannen gikk forbi Glasmagasinet og plukket med seg en på fredag. Så langt er vi superfornøyde. Og Aeroccinoen er fantastisk :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.