Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grønt kort

#1

tinkadott sa for siden:

Noen som har det? Jeg har null peiling på golf, men to av barna er superintressert så jeg og sambo vurderer å begynne vi og. Må lese oss litt opp på temaet først.... :sparke:

Men hvor vanskelig er det for en som vil, men som ikke kan noe om det, å ta grønt kort? Er det masse lesing og slikt først? Vanskelig praktisk prøve? Slo litt minigolf for noen år siden....


#2

Maz sa for siden:

Jeg spilte golf når jeg var yngere. Så litt vet jeg. Også vokste jeg opp med golfgale foreldre. En ting er sikkert å være den eneste som ikke spiller golf om mann og barn gjør det er ingen god ide. Hiv deg med.

Det er ikke det at du trenger å bli helt huket, men å forstå hva de snakker om når de snakker om birdie på 11 hull er ganske viktig for forholdet.

Noen har lettere for golf enn andre så hvor vanskelig det er å ta kortet avhenger jo litt fra person til person. Teorien er ikke akkurat vanskelig.

Lykke til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.