Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

50 % på knallgode løpesko (New Balance )

#1

Balanse sa for siden:

MX sport har introtilbud på sko fra New Balance akkurat nå, (sikkert mer enn løpesko også men jeg hadde dårlig tid). Merket er ikke så kjent i Norge, men siden jeg har barn med sære føtter har jeg undersøkt litt før og dette er knallbra merke. Spesielt greit for de som leter etter sko uten pronasjonsstøtte. Jeg skulle ha enten noen sko fra NB eller den nyeste Asics gel nimbus 10(TN890), og datt nesten av pinnen av glede da jeg fikk sko for 550 kr.


#2

Snippa sa for siden:

Hva er pronasjonsstøtte? :blånn:


#3

Balanse sa for siden:

Forklaring for de :blond: : Oppbygging i skoen for de som har en tendens til å vingle litt. Altså hvis foten din lander med vekten mest på utsiden eller på innsiden, i stedet for jevnt fordelt.


#4

Snippa sa for siden:

Men finner jeg ut av det selv, eller bør jeg dra på Löplabbet eller noe?
Jeg trenger nye løpesko, men vet jamen ikke hva jeg skal ha...Sliter med hofter og knær, men tror ikke jeg over- eller underpronerer (heter det det? :fnis: )


#5

Balanse sa for siden:

Löpslappet eller hvadetnåheter er sikkert det optimale, men har du sett under de skoene du har i dag for å se om slitasjen er jevnt fordelt eller ikke? Har du lett for å vrikke eller nesten-vrikke ankelen?


#6

Balanse sa for siden:

Må forresten bare understreke at slitasje ikke er noe fasitsvar, fordi pronasjon visstnok handler mest om midtfasen av steget, ikke nedslag eller avspark som er det som tar slitasjen mest. I en god sportsbutikk kan du få en indikasjon dersom de ser på hvordan du står og går "bakfra", men det beste er nok en test.


#7

Sol sa for siden:

Snippa; jeg ville absolutt tatt turen til Löplabbet om du sliter som du beskriver. Det er utrolig vanskelig å se eller vite selv hvordan man ruller over foten.


#8

Snippa sa for siden:

Slitasjen er grei, og jeg vrikker ikke ankelen verken når jeg spiller håndball eller løper :)

Takk for hjelp, Balanse og Sol. Får se om jeg får tatt meg en testtur før jeg kjøper noe dyrt!


#9

Balanse sa for siden:

Pass gjerne på å få god hjelp uansett om du tester eller ei. Flesteparten av de skoene som selges i dag er bygget opp under for enten over- eller underpronasjon, og dersom du ikke har det er det best å finne en sko som ikke er bygget opp heller. Jeg har allerede vært ute på tur med NB skoene mine og er så fornøyd at jeg lurer på å ta meg en tur til MX igjen. (Men ikke si det i kjøpestopp-tråden)


#10

Benzo sa for siden:

Snippa, jeg ville absolutt tatt en tur til Løplabbet. Smerter i hofter og knær kan komme av feil sko.


#11

Che sa for siden:

Hvordan funker det på løplabbet? Må man kjøpe sko der, betaler man for testen? eller hurr?


#12

Balanse sa for siden:

Det er gratis test hvis man ender opp med å kjøpe sko der, hvis ikke vet jeg ikke hvordan det fungerer? :dytt:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.