tinkadott sa for siden:
Hva lager jeg av dem?? Et stort tre i hagen.... Men når jeg skrev kirsebær her nå ble jeg litt usikker på om det kanskje er moreller egentlig?? :forvirret:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
tinkadott sa for siden:
Hva lager jeg av dem?? Et stort tre i hagen.... Men når jeg skrev kirsebær her nå ble jeg litt usikker på om det kanskje er moreller egentlig?? :forvirret:
Turban Smukk sa for siden:
Kirsebærlikør? Kirsebærsyltetøy?
leliane sa for siden:
Er de sure eller søte?
Sure kirsebær egner seg meget godt til kirsebærlikør:
Fyll et Norgesglass med bær, hell på sukker - så mye du klarer - og deretter sprit (60%). Vendes hver dag til sukkeret er oppløst. Vent minimum tre mnd før du siler det av (gjennom f eks kaffefilter).
Bærene du da får igjen kan legges på rødvin og etter noen dager har du en slags sherry!
Når du tar av disse bærene igjen, smaker de helt ypperlig på vaniljeis... :) Men ikke gi dem til barna... :sparke:
Kaz sa for siden:
Saft og vin?
Nenne sa for siden:
Snakk om gjenbruk. Det siste vet forresten alle barn, de har jo sett Emil og griseknoen.tinkadott sa for siden:
hm.. de er ikke så innmari sure, men likte veldig godt likør tipset ja! Skal jage mannen ut i treet så snart han er ferdig å snekre på dukkestua ;)
Hvordan lager man vin forresten? :blond: Elsker vin!
Kirsebær sa for siden:
Det finnes bare en/et Kirsebær. :nemlig:
Verken spesielt sur eller søt vil jeg påstå, og det er best å bruke meg til ølkompis.
Eventuelt sjokomelk-kompis.
rajraj sa for siden:
Kirsebærsyltetøy/gelé. :nam:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.