Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Glasur til muffins som ser ut som et snøfjell...!

#1

Daisy sa for siden:

Noen som vel hvordan vi får til en deilig glasur som bygger litt og ikke bare smelter utover muffinsen? Og den må være hvit for vi skal farge den rosa.


#2

Hyacinth sa for siden:

Med stivpisket eggehvite med eddik i? :vetikke: Jeg lager sjelden slikt.


#3

Observatøren sa for siden:

Har du forsøkt å søke opp Cacas? De har en smørkrem som gjør det du vil. :)


#4

indie sa for siden:

Her er en oppskrift som bygger noe, men det er kanskje ikke nok? Ser i hvert fall ut som snø :)


#5

Daisy sa for siden:

Søke opp Cacas? Hvordan gjør jeg det?
Jeg skulle hatt det til fredag!

Indie; fin den, men ikke akkurat det jeg er ute etter. (selv om overskriften min sikkert tilsier det)



#7

rajraj sa for siden:

Nigellas muffinsglasur:
350 g melis og 2 eggehviter kjøres i mikser i tre-fire minutter. Tilsett saften fra en sitron og miks videre et par minutter til.

Glasuren blir først blank og seig, men når den stivner er den matt og helt dekkende - og bygger.



#9

Daisy sa for siden:

JA!

men denne oppskriften... noen som kan oversette? Har vi disse ingrediensene i Norge?

Ingredients:

  • 1/2 cup solid vegetable shortening = delfiafett?
  • 1/2 cup butter or margarine softened = smør
  • 1 teaspoon Clear Vanilla Extract
  • 4 cups confectioner's sugar (approximately 1 lb.) sifted = ???
  • 2 Tablespoons Milk

#10

him sa for siden:

Her er oppskriften på norsk (tatt fra cacas.no sine sider)
Hvit smørkrem
50 g mykt margarin
50 g mykt Flott matfett
300 g siktet melis
1 ½ ts siktet vaniljesukker
2-3 ss melk

Her er en link med teknikken for å lage slike.


#11

Daisy sa for siden:

I owe you. :tilber:

Takk for link til cacas Urt og Nigella Oppskrift raj raj, nå MÅ vi jo bare få noe til!


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Trur nesten eg forlanger bilde av herligheten :knegg:


#13

Daisy sa for siden:

Det skal bli. Over helgen!


#14

Ru sa for siden:

Smørkrem smaker ikke godt. Nigella sin er mye bedre. :nemlig:


#15

Daisy sa for siden:

Ikke SIIII det!

Jeg leste en tråd om at Nigella sin var vond!


#16

ullmor sa for siden:

Da har du bare en ting å gjøre: prøv begge! Glasur er godt (helt generelt!)!


#17

Tangerine sa for siden:

Hvis en bruker meierismør og vaniljesukker med ekte vanilje blir den ikke helt hvit (bare sånn i tilfelle du har tenkt å bruke dette) :)


#18

Daisy sa for siden:

Takk for tips, det blir prøvebaking imorgen ja.
Går det an å fryse muffins med glasur?


#19

Tangerine sa for siden:

Kommer sikkert an på glasuren, men jeg ville eksperimentert :)


#20

rajraj sa for siden:

Vet ikke om det går an å fryse Nigellas glasur - har aldri prøvd. Men den er ikke vondt, altså! Den som sa det må ha laget den feil?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.