Daisy sa for siden:
Noen som vel hvordan vi får til en deilig glasur som bygger litt og ikke bare smelter utover muffinsen? Og den må være hvit for vi skal farge den rosa.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Daisy sa for siden:
Noen som vel hvordan vi får til en deilig glasur som bygger litt og ikke bare smelter utover muffinsen? Og den må være hvit for vi skal farge den rosa.
Hyacinth sa for siden:
Med stivpisket eggehvite med eddik i? :vetikke: Jeg lager sjelden slikt.
Observatøren sa for siden:
Har du forsøkt å søke opp Cacas? De har en smørkrem som gjør det du vil. :)
indie sa for siden:
Her er en oppskrift som bygger noe, men det er kanskje ikke nok? Ser i hvert fall ut som snø :)
Daisy sa for siden:
Søke opp Cacas? Hvordan gjør jeg det?
Jeg skulle hatt det til fredag!
Indie; fin den, men ikke akkurat det jeg er ute etter. (selv om overskriften min sikkert tilsier det)
Hjertensfryd sa for siden:
Gå inn på cacas sine sider
Sjå under tips/bilder
rajraj sa for siden:
Nigellas muffinsglasur:
350 g melis og 2 eggehviter kjøres i mikser i tre-fire minutter. Tilsett saften fra en sitron og miks videre et par minutter til.
Glasuren blir først blank og seig, men når den stivner er den matt og helt dekkende - og bygger.
him sa for siden:
Noe slik som dette?
[img]http://www.wilton.com/ims/image.cfm?id=CB850BD7-072C-370B-F443F90A2AC13BFF&view=main[/img]
Fant bilde inne på wilton sine sider, der er det også utførlig beskrivelse og oppskrift på buttercream icing (som disse er pyntet med).
Daisy sa for siden:
JA!
men denne oppskriften... noen som kan oversette? Har vi disse ingrediensene i Norge?
Ingredients:
him sa for siden:
Her er oppskriften på norsk (tatt fra cacas.no sine sider)
Hvit smørkrem
50 g mykt margarin
50 g mykt Flott matfett
300 g siktet melis
1 ½ ts siktet vaniljesukker
2-3 ss melk
Her er en link med teknikken for å lage slike.
Daisy sa for siden:
I owe you. :tilber:
Takk for link til cacas Urt og Nigella Oppskrift raj raj, nå MÅ vi jo bare få noe til!
Hjertensfryd sa for siden:
Trur nesten eg forlanger bilde av herligheten :knegg:
Daisy sa for siden:
Det skal bli. Over helgen!
Ru sa for siden:
Smørkrem smaker ikke godt. Nigella sin er mye bedre. :nemlig:
Daisy sa for siden:
Ikke SIIII det!
Jeg leste en tråd om at Nigella sin var vond!
ullmor sa for siden:
Da har du bare en ting å gjøre: prøv begge! Glasur er godt (helt generelt!)!
Tangerine sa for siden:
Hvis en bruker meierismør og vaniljesukker med ekte vanilje blir den ikke helt hvit (bare sånn i tilfelle du har tenkt å bruke dette) :)
Daisy sa for siden:
Takk for tips, det blir prøvebaking imorgen ja.
Går det an å fryse muffins med glasur?
Tangerine sa for siden:
Kommer sikkert an på glasuren, men jeg ville eksperimentert :)
rajraj sa for siden:
Vet ikke om det går an å fryse Nigellas glasur - har aldri prøvd. Men den er ikke vondt, altså! Den som sa det må ha laget den feil?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.