Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Farge stoff med kakefarge

#1

Arran sa for siden:

Jeg har et prosjekt at jeg skal sy puter til dagsenga inne hos vesla. Putene er store og jeg vil ha dem i litt grovt lerretstoff ( a la dongeri), men jeg vil ha det i fine, litt knæsje farger. Ser for meg litt friske sukkertøyfarger, men klarer ikke å finne kombinasjonen stoff/farge noe sted. Ergo har jeg kjøpt hvitt stoff som jeg skal farge selv.

Problemet er at de vanlige tekstilfargene fra Nitor etc er litt kjedelige og ikke så lette å blande for å få rette nyansen. Har lest på et eller annet mammaforum om noen som farget ulltøy med Cacas-farger, og innbiller meg at det er lettere å blande seg fram til rett farge med slike farger.

Noen som har erfaringer med dette? Og hvor får jeg kjøpt slike farger? Min kjennskap til kakefarger er snaut nok overflatisk (med andre ord har jeg sett noen av kakene i skrytetrådene), så jeg er takknemlig for all input.


#2

Arran sa for siden:

Jeg fikk tips om en engelsk nettbutikk som selger tekstilfarger et annet sted, så jeg har bestilt derfra. De fargene kommer i småflasker slik at det er mulig å blande seg fram til rette fargen selv (gulp...), så jeg gir det et forsøk.

Rapport følger!


#3

Inagh sa for siden:

Så spennende - lykke til. :jupp:


#4

Acsa sa for siden:

Ellers anbefaler jeg Javana batikkfarger. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.