Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overnatting ved Gardermoen

#1

Mandarin sa for siden:

Er det noen hoteller som er bedre enn andre. Vil selvsagt ha billigest mulig, men kort vei (liten tid på transport) betyr også noe. Vi kommer om natten.
Noen som har noe å anbefale?


#2

Kneazle sa for siden:

Det mest komfortable (hvis flyet går grytidlig) er SAS-hotellet. Da kan man stå opp, tusle over og sjekke inn, og så gå tilbake og slappe av med deilig frokostbuffet fram til boarding...


#3

Mandarin sa for siden:

Vi lander i 24 tiden. Med to små barn. Vurderer om det er enklest å overnatte hos venner i Oslo, eller bare ta rett inn på et hotell. Klarer som vanlig ikke å bestemme meg. :hehehe:


#4

Che sa for siden:

:tsk-tsk:
Godt jeg kommer til unsetning med mine superevner på beslutningsfronten:knegg:

Om det ikke er et økonomisk spørsmål, så har jeg helt klart gått for hotell - med mindre dere har snille venner som henter på flyplassen og som i tillegg har alt klart til å bingse to stykk barn (+ å lage litt snack til mor og far da)

Det er fryktelig godt å slippe å stresse når man har vært på flytur i noen timer.


#5

Kneazle sa for siden:

Åh, sånn å forstå... Anbefaler fortsatt SAS-hotellet, jeg. Bedre å gå 50 meter og stupe i seng, enn å måtte stable unger og bagasje inn i bilen, kjøre en snau halvtime og bære bagasje og trøtte og slitne unger ut av bilen igjen. :ja:


#6

Che sa for siden:

Enig med Emma.

  • Kommer jo selvfølgelig an på når dere skal ta fly videre da.

#7

apan sa for siden:

Det er jo langt til Oslo... Jeg ville absolutt tatt inn på hotell. Da kan jo for eksempel en av dere vente på bagasjen mens den andre går rett over med ungene.


#8

Elisabet sa for siden:

Hvor langt har dere hjem? Vår erfaring er at det er like greit å sette seg i bilen og kjøre hjem når en lander på natta med unger. Men vi har bare 2 timer hjem.


#9

Chanett sa for siden:

Jeg hadde lagt meg på Sas-hotellet.


#10

Anne C sa for siden:

SAS-hotellet er veldig greit!


#11

Mandarin sa for siden:

Jo vil skal altså kjøre ca 7 timer neste dag . Det var jo en viktig opplysning. Eller kjøre med en gang. Det er det vi ikke klarer å bestemme oss for.
Berglijot: noen erfaring?

Bauche: jess.. så var det viktige beslutninger som skulle tas da ! :knegg:


#12

Chanett sa for siden:

Ikke med det SAS-hotellet. Jeg tenkte mest på at jeg vill gått kortest mulig og fått ungene iseng slik at jeg var klar for neste dags kjøretur.



#14

Elin sa for siden:

Dersom ikke pris er et tema, så ville jeg definitivt ruslet over veien til SAS-hotellet for natten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.