Men jeg lurer på om jeg skal steke soppen og løken sammen, og etterpå steke kotelettene, ( evnt ta bort soppen og løken mens..) så la alt surre sammen tilslutt..
Modern pleier å lage en slags gryte stekt i stekeovnen av disse tingene.
Steker først tingen ehver for seg, lager en slags kraft av stekefettet, putter det i en ildfast form med ost over.
Kjempegodt.
:knegg: Sorry. Jeg satt meg ned for å forfatte, og så ble det slik:
Jeg ville stekt det hver for seg. Eller, nei, kanskje soppen først og så kjøttet med løken på siden. Eller forresten, da kan man jo ta alt samtidig og så ta av det som trenger minst steketid. Eller, ja ja, det går vel egentlig helt greit uansett hva en velger. :fnise:
Jeg steker alltid kjøttet først og lar det hvile utenfor pannen mens jeg steker sopp og løk. :nikker:
Har gjerne også litt paprika og bittelitt hvitløk sammen med sopp og løk.
Nei, jeg synes ikke det. Sopp og løk tar ikke lange tiden og lunkent kjøtt går greit så lenge sausen er varm. :)
Men det er jo også mulig å forvarme ovnen og sette dem inn der mens man steker tilbehøret. Har man dem liggende på siden av pannen mens det steker så er det lett for at kjøttet blir overstekt og tørt er min erfaring.
Når tilbehøret er ferdig pleier jeg å ta det ut (ikke alltid det heller), surre 1 ss hvetemel sammen med smøret/oljen i pannen og lage saus med enten melk og/eller kraft. Masse god smak fra både kjøtt, grønnsaker og krydder. :nam: