Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sopp, løk og filetkoteletter - Haster -

#1

Superior sa for siden:

Jeg har disse tre tingene jeg vil steke sammen..

Men jeg lurer på om jeg skal steke soppen og løken sammen, og etterpå steke kotelettene, ( evnt ta bort soppen og løken mens..) så la alt surre sammen tilslutt..

Hva skal jeg gjøre?


#2

DM sa for siden:

Jeg tror alt fungerer greit.


#3

Superior sa for siden:

Å, så hjelpsomme vi var her i dag :knegg:

:snurt:


#4

Angelique sa for siden:

Modern pleier å lage en slags gryte stekt i stekeovnen av disse tingene.
Steker først tingen ehver for seg, lager en slags kraft av stekefettet, putter det i en ildfast form med ost over.
Kjempegodt.


#5

Misteri sa for siden:

Bruker jeg også. Nå er ble jeg sulten. Går å lager middag. :)


#6

DM sa for siden:

:knegg: Sorry. Jeg satt meg ned for å forfatte, og så ble det slik:

Jeg ville stekt det hver for seg. Eller, nei, kanskje soppen først og så kjøttet med løken på siden. Eller forresten, da kan man jo ta alt samtidig og så ta av det som trenger minst steketid. Eller, ja ja, det går vel egentlig helt greit uansett hva en velger. :fnise:


#7

Superior sa for siden:

Ser du, det hjalp mye mer! :nemlig:
Jeg tror jeg steker soppen for seg, og løken sammen med kjøttet ja. Det var lurt..

:knegg:
Tror ikke jeg tør å prøve meg på noe annet, siden denne middagen må være god. Må impånere et mannebein her.. :o


#8

Gwen sa for siden:

Jeg steker alltid kjøttet først og lar det hvile utenfor pannen mens jeg steker sopp og løk. :nikker:
Har gjerne også litt paprika og bittelitt hvitløk sammen med sopp og løk.


#9

Kaktus sa for siden:

Hvis du vil gjøre det ekstra godt, så steker du kotelettene for seg, så steker du løk og sopp sammen og lar det surre i litt fløte. :nam:


#10

DM sa for siden:

Gwen: Blir ikke kjøttet kaldt til det skal serveres da?

(Superior: Ha! Der fikk mannen rett igjen. Jeg må komme med hele tankerekken og ikke bare konklusjonen. :o)


#11

Gwen sa for siden:

Nei, jeg synes ikke det. Sopp og løk tar ikke lange tiden og lunkent kjøtt går greit så lenge sausen er varm. :)
Men det er jo også mulig å forvarme ovnen og sette dem inn der mens man steker tilbehøret. Har man dem liggende på siden av pannen mens det steker så er det lett for at kjøttet blir overstekt og tørt er min erfaring.

Når tilbehøret er ferdig pleier jeg å ta det ut (ikke alltid det heller), surre 1 ss hvetemel sammen med smøret/oljen i pannen og lage saus med enten melk og/eller kraft. Masse god smak fra både kjøtt, grønnsaker og krydder. :nam:


#12

Superior sa for siden:

Det er viktig det.. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.