Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vi må ha nytt strykejern

#1

Hønni sa for siden:

fordi jeg har strøket i stykker ledingen... :flau:

Det har gått opp for meg at det kanskje er forskjell på disse tingestene som jeg knapt vet hvordan man bruker. Vi er blitt bortskjemt av au pairen som er rå på stryking og har funnet gleden i nystrøket tøy. Nå som vi må klare oss selv må vi i alle fall ha utstyret i orden.

Hva skal vi kjøpe?


#2

Mandino sa for siden:

Er på strykejernjakt selv, så abbonerer på denne. Mitt strykejern har etter 8 år fått en rustflekk som ødelegger hvitt tøy. Tror nok jeg må gå for noe rustfritt.



#4

LaBanga sa for siden:

Vet hvordan det er å bli vant til strøkne klær, både da jeg selv var au pair og strøk både familiens og mine klær, og da vi hadde au pair selv.

Hadde jeg skulle investert i et skikkelig strykejern, så hadde jeg valgt et med separat beholder for vannet til dampen. Det koster nok litt mer, men jeg tror det er verd det, og det er lettere å unngå at vann som ligger lenge i jernet ruster og overfører rustflekker på klærne (ikke spesielt morsomt på f.eks bunadsskjorter).

Her er et: www.consumer.philips.com/consumer/no/no/consumer/cc/_onlineStoreStatus_true/_productid_GC8030_08_NO_CONSUMER/_retailStoreStatus_false/_stores_true/Strykesystem-med-trykk+GC8030


#5

Stompa sa for siden:

Mamma har et av denne typen (usikker på om det er dette merket), og det er i en klasse for seg ift. det vanlige dampstrykejernet mitt. Jeg drar av og til dit med klærne våre og stryker, faktisk - særlig til spesielle dager. :knegg:


#6

Teofelia sa for siden:

Du får det du betaler for. Jeg ante ikke at det var forskjell på strykejern før jeg ødela mitt 200-kronersjern og fikk et til 7–800 kroner i stedet. Himmel for en forskjell!

Mitt strykejern er av den lite fancy sorten som verken er trådløst eller med separat vannbeholder, men det er kraftig, noe jeg synes er det viktigste. Det er for øvrig et Bosch sensixx comfort 2200W. Det er noen år gammelt nå, så modellen er sikkert ikke å oppdrive lenger.

Jeg ville valgt det strykejernet med mest effekt, også ville jeg vært litt kritisk til "spesialeffekter" som fordyrer jernet hvis det betyr at effekten blir lavere. (Jeg ville med andre ord ha prioritert W fremfor ekstern damp/trådløshet/fin farge ++).


#7

Miss Norway sa for siden:

Jeg gikk gjennom hele runden med tester etc da vi trengte nytt ifjor, og landet på at den som var bestest var Tefal sin "vanlige" toppmodell (dvs uten sånn dampgeneratorunderdel). Kjøpt på Elkjøp, og idag tilsvarer det denne.

Utrolig overgang fra det gamle rælejernet ja!



#9

Hønni sa for siden:

Takker!
Det ble dette. Det er nesten så jeg får lyst til å sette i gang.


#10

Pingis sa for siden:

Men bare nesten, håper jeg. :nemlig:


#11

Hønni sa for siden:

Definitivt. Strykehaugen er like stor...


#12

safran sa for siden:

:haha:

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.