Hadde store planer om å bake både kanelboller og pizzaboller i dag. Vanligvis bruker jeg lettmelk i disse oppskriftene - men oppdaget at jeg i går bare hadde kjøpt skummetmelk.
Går det an å bake samme type oppskrift med det? Eller blir det bare rot?
Som en kuriositet kan jeg jo nevne forskjellige ting jeg har erstattet melk i oppskrifter med: Farris, brus, juice, øl, yoghurt, creme fraiche, rømme, kaffefløte. Med litt sunn fornuft går det så fint så. Øl passer best i grovbrød, og brus i muffins.
Det fungerte som bare det med skummet melk. Ble veldig fornøyd med resultatet. For første gang ekspreminterte jeg litt med pizzabollene også. Hadde 50/50 med siktet hvetemel og sammalt hvete. Da ble det littegranne grovere iallefall - og nesten enda bedre :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.