Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nå har vi endelig kjøpt ny bil!

#1

Dixie Diner sa for siden:

www.finn.no/finn/car/object?finnkode=13502607

Det ble denne. Jada, den har kanskje kjørt et stykke, men ellers er jeg fornøyd. Mannen skal hente den på tirsdag. :hyper:
Det er criuse-control på den, det har jeg aldri prøvd men mannen sier det er ganske kjekt på langturer.
Jeg gleder meg ihjel til å kjøre nå! Endelig slipper vi det gamle Astra-vraket fra 1994 (!) som dauer i hvert kryss (må sitte og vroome med gassen hele tiden for at den ikke skal daue), lager merkelige lyder og holder på å ramle fra hverandre!

:rørt:


#2

Mauser sa for siden:

Gratulerer! Cruisekontroll er konge, jeg bruker det hele tiden.


#3

Maverick sa for siden:

Nice one. :jupp:

Du har bare ikke gitt Opelen din nok tid. :knegg: Min elskede Ruby tok også en pause i kryss og sånt, men jaggu har hun ikke fiksa seg selv. :sjokk:


#4

Kneazle sa for siden:

Grattis med nytt glis! :)


#5

leliane sa for siden:

Grattis!

CC er helt fantastisk. Jeg brukte det masse i USA med automatgir, men har ikke brukt det i Norge før nå i sommer. Jeg kommer til å bli like avhengig av den som av ryggesensoren... :sparke:


#6

Tertit sa for siden:

Gratulerer med ny bil Iset! Håper det går fint å sette seg bak rattet igjen. Lykke til!


#7

Balanse sa for siden:

Gratulerer, denne så bra ut. Klimaanlegget blir nok også en slager :jupp:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Nei? Haha så bra. Men vår har vært sånn i ca. ett år. Nå er det sikkert bare tennplugger eller noe som må skiftes, det er vel bare en bagatell. Men det er så mye annet galt med bilen at vi ikke har giddet å se på det. :knegg:

Men nå slipper vi det, for bilen skal selges som delebil eller rett og slett kondemneres. Vekk med den! Bort! Good riddens!

Det beste av alt er jo at vi endelig får MUSIKK i bilen! :knegg: Vi har i 3 år nå kjørt uten musikk, fordi han som vi kjøpte bilen av hadde tuklet med ledningene til anlegget, KLIPPET av ledninger osv, så vi fikk aldri noe anlegg til å funke.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Klimaanlegg ja, halleluja! Det har vi virkelig savnet! Jeg er helt gira her, jeg gleder meg sånn til å kjøre denne bilen!

Fra 25 - 27. august er jeg alene med barna her, mannen skal reise vekk med jobben. Og siden han får skyss trenger han ikke bilen. Ergo har jeg bilen alene i TO dager. FRIHET!! Og det blir jo virkelig en sjanse til å kvitte meg med kjøreskrekken.


#10

Aminta sa for siden:

Grattis med ny bil!


#11

Blåbær sa for siden:

Grattis med ny bil!


#12

Misteri sa for siden:

Deilig med ny bil ja! Gratulerer så masse. :blomster:


#13

Skremmern sa for siden:

Stilig, gratulerer!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.