Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan servere ost?

#1

Meta sa for siden:

Jeg skal lage mageretters middag til noen venninner på lørdag, og ost blir servert mellom hovedrett og dessert. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal dandere osten... Tenkte å ha en god brie, tørket aprikos, nøtter og honning.

Og med det samme du ser her, har du forslag til snacks etter måltidet (ikke potetgull eller lignende)?


#2

Magica sa for siden:

Jeg ville dandert det på liten tallerken til hver og en, med brieskiver i kryss f.eks, med aprikosen og nøttene rundt på tallerken, og litt oppå. Honning i tynt over. PS: Portvingele er fantastisk i stedet for honning!!!

Danderingen kan du jo gjøre ferdig og ha folie over og ha de i kjøleskapet.


#3

Meta sa for siden:

Det var lurt. Jeg bør muligens vente til rett før servering med honningen? Skal prøve portvingele neste gang. Selges det i butikken, eller må man trø til på kjøkkenet og lage selv?


#4

Pingis sa for siden:

Eller kanskje du bør servere honningen i lukttette beholdere? Honning er djevelens verk, alle vet jo det.


#5

Magica sa for siden:

Portvingeleen er kjøpt på Mega tror jeg, så store flotte butikker har det sikkert. :)

Honningen rett før servering ja.


#6

Meta sa for siden:

:knegg:


#7

Meta sa for siden:

Hva med snacks etter måltidet, noen forslag?


#8

Interference sa for siden:

Jeg ville ha satt honning i en liten krukke for seg selv, det er ikke alle som liker det.

Snacks etter måltid:

  • Oppskåret frukt
  • grønnsaker med dip
  • Tørket frukt og nøtter

#9

Joika sa for siden:

Legg briestrimler over hverandre, strø over aprikos og nøtter. Dra streker av honning over tallerkenen med skje. Pynt med noe grønt. :resturantaktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.