Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, hvor får jeg tak i Tipo 00 på en søndag?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Altså pizzamelet, for de uinnvidde. Det selges på bla. Maxi og Ultra, men de har vel ikke søndagsåpent?

:sur:


#2

Pingis sa for siden:

Italia?


#3

Dixie Diner sa for siden:

Ja! bestiller flybilletter


#4

Benzo sa for siden:

Er det godt? Sto å så på det i hylla her om dagen, men lot den være.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Det er fantastisk. Vi bruker bare det når vi skal lage pizza, bunnen blir helt spesiell.


#6

Fibi sa for siden:

Det er glutenredusert, om jeg ikke tar feil. Syns jeg så det på tv eller leste det et sted.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Noe sånt ja, tror jeg. Den er i hvertfall helt fantastisk som pizzamel, jeg synes hvetemelsbunn smaker hoppetau i forhold, selv om det også er godt. Men jeg er blitt så bortskjemt med Tipo nå. Trodde virkelig det var et helt kg igjen i skuffen, men da vi kom hjem så jeg at det var knapt 2 dl igjen. Og vi som skal ha mannens himmelske italienske pizza i morgen. BLÆÆÆH! Jaja, jeg får vel kjøpe en pakke hvetemel og blande den ut med Tipo, det får da bli greit nok.


#8

Millis sa for siden:

Pizzaen din er vel ferdig forlengst, men det fungerer fint å blande ut med vanlig hvetemel. Har alltid kjøpt melet i spesialforretninger men har de det på Meny også? Greit å vite siden vi har flyttet vekk fra den nevnte forretning.


#9

Benzo sa for siden:

I dag ble det pizza med tipo-mel og det var fantastisk godt, skikkelig sprø bunn. Hva er forskjellen på tipo 0 og 00?


#10

Ru sa for siden:

Nå har jeg også prøvd dette melet, og jeg er skuffet. :skuffet:
Det smaker luft og loff av pizzabunnen med det der melet der.


#11

Dixie Diner sa for siden:

Hæ? Den var ny. Det er jo vanlig mel det smaker loff av. Jeg liker begge deler, men dette melet gir absolutt en helt spesiell, nydelig smak og farge på pizzabunnen. Jeg synes ikke vanlig bunn er like godt lenger. Det var 00 og ikke 01 du brukte?
Vi bruker også mye olje i bunnen, og jeg pleier å ha en knust hvitløksbåt og masse oregano i melet før jeg blander i resten. Og nok salt. Men det gjelder både for denne og for vanlig pizzabunn.


#12

Benzo sa for siden:

Tipo-pizza i dag også, jeg fikk tak i melet på den lokale grønsaksbutikken og den har åpent om søndagene. :jippi:


#13

Salt sa for siden:

I Tøyens-området? Får gjerne prikk med nærmere beskrivelse av hvilken! :blafre:


#14

Benzo sa for siden:

Kolbotn. :glis:
Jeg har sett melet i flere innvandrerbutikker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.