Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dåpskort

#1

Tove sa for siden:

Da var enda et dåpskort ferdig, og slik ble resultatet :)



#3

Michayla sa for siden:

Nydelig det var.

Må lage 4 stk dåpskort jeg og. Har 3 dåper foran meg, et med tvillinger.


#4

Propella sa for siden:

Kjempefint. :nikker:


#5

kalufs sa for siden:

Så fint.


#6

Tove sa for siden:

Heldiggris! ;)


#7

Guava sa for siden:

Så fint det var! Du er så flink Tove. Jeg har hørt mange imponerte kommentarer til det nydelige kortet du laget til fadderbarnet ditt her hos oss.


#8

eka sa for siden:

Så fint!


#9

Estrella sa for siden:

Så fint det er. :) Du er utrolig flink. :jupp:


#10

Tertit sa for siden:

Kjempeflott kort Tove! Jeg lager kort selv og ble litt nyskjerrig på hva du hadde brukt rundt bilde og inni kortet. Er det klistermerke, kantebånd som er sydd på eller har du klippet ut sølvfarget kartong med taggesaks? Håper at du fortsetter å legge ut kort her på FP. Kjempemoro og se.


#11

Tove sa for siden:

Det er er pyntebånd/kantebånd av hjerter som jeg har limet på, jeg har dessverre ikke symaskin, annet enn en gammel en jeg tramper på. Den gidder jeg ikke sy med ;) Jeg har kjøpt båndet på panduro. På pyntelommen inni kortet har jeg brukt kantebånd med blomster. Kommer kanskje ikke så godt fram på bildet. :)


#12

Tertit sa for siden:

Tusen takk for svar, Tove! Mulig jeg hermer litt, for kortet var kjempeflott :D


#13

Tove sa for siden:

Det er lov å herme...jeg har jo også hentet inspirasjon. Etterhvert har det mer blitt mitt eget :) Jeg har ikke sett så mange andre som lager harde "permer" på kortene, men jeg synes de blir veldig mye finere da :nikker:


#14

Tertit sa for siden:

Jeg skal på scrappehelg nå tredje helga i september. Det arrangeres nå for andre gang på FREI (Kristiansund kommune). Gleder meg veldig! Der lages det både kort og scrappes flotte album. Fikk masse fine ideer sist jeg var med. Fortsatt ledige plasser, om noen bor i nærheten...


#15

Kneazle sa for siden:

Nydelig! :hjerter: Så flink du er!


#16

Tove sa for siden:

DET hadde vært artig, men litt langt...jeg laget et album til konfirmasjonen til min datter. Laget alt fra scratch og det tok lang tid. Men det var veldig artig, og min datter satte stor pris på det :)


#17

GinaK sa for siden:

Så fint. Du er kjempeflink.


#18

Pelikan sa for siden:

Nydelig kort :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.