Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Styret på en Kilimanjaro-sykkel

#1

Bluen sa for siden:

Er det noen som har prøvd å heve styret på en DBS Kilimanjaro? Går det an, eller har det bare én stilling? Jeg vil gjerne ha en skikkelig kjerring-sittestilling på den gamle sykkelen min. :nikker:


#2

Juste sa for siden:

Du får i hvert fall kjøpt nye rattpinner på alle velassorterte sportsbutikker så du kan bytte med en som er lengre. Ellers så skal det i utgangspunktet bare være og skru løs festeringen og løfte, men jeg har aldri prøvd på en Kilimanjaro så det er mulig det er annerledes der.


#3

Bluen sa for siden:

Takk for svar, Juste! Alternativet mitt er å kjøpe en gammel haug av en brukt sykkel, så da blir kanskje en slik rattpinne like dyr.


#4

Juste sa for siden:

Du får de vel fra et par hundre kroner og oppover. Hør med et sykkelverksted forresten, mulig de kan hjelpe deg for en billig penge.


#5

Nuta sa for siden:

Jeg leste styrtet i overskriften og tenkte at nå hadde du slått deg skikkelig:knegg:


#6

Joika sa for siden:

Du kan nok heve styret litt, men det står et maxmerke der og det blir nok ikke særlig høyt. Det du skal kjøpe heter et justerbart styrestem. :jupp: Koser 2-300kr. Da bytter du det leddet som er mellom selve styret og styrepinnen. Styret blir da stående mer rett opp over styrepinnen.

Å bytte styrepinne er ikke vits. :niks:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.