Trolljenta25 sa for siden:
Ica Maxi i byen her har sluttet å føre refried beans på boks, så da må jeg altså lage selv fra bunnen av. :eek: Men, jeg aner ikke hva pinto beans er på norsk? :utlendingwannabe:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Trolljenta25 sa for siden:
Ica Maxi i byen her har sluttet å føre refried beans på boks, så da må jeg altså lage selv fra bunnen av. :eek: Men, jeg aner ikke hva pinto beans er på norsk? :utlendingwannabe:
skaperen.wordpress sa for siden:
Dette er sakset fra en oppskrift hvor jeg bruker pinto bønner for å lage frijoles refritos til den mexicanske frokosten Huevos Rancheros:
Jeg brukte en type som kalles Rosecoco og som du får kjøpt i innvandrersjappene, da dette er en type Pinto bønner (Pinto bønner- frijol pinto - som oversatt betyr malt bønne (malt som i painted) et navn den har fått på grunn av det flekkete skinnet. Får du ikke tak i Pinto bønner kan du bruke vanlige brune bønner.
Bønnene må altså ligge i vann over natten….
Les mer her:
skaperen.wordpress.com/2009/05/09/huevos-rancheros-klassisk-frokost-pa-mexicansk-vis/
Dixie Diner sa for siden:
Pintobønner, rett og slett. :knegg: Dere har ikke Ultra der du bor? De har refried beans. Pintobønner får du forresten på boks også, så du slipper denne bløtleggingen. Jeg pleier å bløtlegge kikerter da, siden vi bruker mye av det og det blir mer økonomisk, men jeg koker opp hele pakken (2 kg) på en gang, avkjøler dem og veier dem opp i 200-grams poser og legger i fryseren. På den måten har jeg alltid 1/2 boks (per pose) kikerter tilgjengelig i fryseren. :D
Trolljenta25 sa for siden:
8 1/2 måneder har jeg ventet på svar! :føler seg oversett på FP:
Sent, men godt :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.