Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hytter til leie i oslomarka?

#1

Mei sa for siden:

Finnes det små hytter man kan leie i oslomarka/andre steder i nærheten av Oslo? Hytter som egner seg for en liten familieutflukt for zolfamilien? Ikke en dele-med-andre hytte a'la turistforeningen, ikke midt i løypa for alle andre og ikke alt for langt å gå.

(Er også interessert i tips til andre hytter man kan leie i nærheten av Oslo som oppfyller kravene over)

:vetikke:



#3

Observatøren sa for siden:

Turistforeningen har hytter dere slipper å dele med andre.

Dessuten kan det være en idé å ringe bydelen deres, det er mange bydeler som har hytter for innbyggerne. De leies ofte ut via Frivillighetssentralene.


#4

Tallulah sa for siden:

Gjennom turistforeningen kan man leie hytter i marka, det er ikke stor rift om dem, og relativt enkelt å leie. Man kan også melde seg inn i Oslofjordens Friluftsråd og på den måten få tilgang på flotte hytter i skjærgården. Et vennepar av meg har hatt god erfaring med dette.


#5

Mei sa for siden:

Ja jeg har sett den men jeg blir svett av oppramsingene på aktivioslo. Jeg tenkte kanskje noen hadde leid hytte og hadde førstehåndserfaringer. Eller hadde hørt fra noen som hadde hørt.


#6

Tallulah sa for siden:

De jeg kjenner som jeg nevnte over leide en hytte på nesodden i sommer, jeg tror det var denne. De syntes det var veldig fint, og kunne fint tenke seg å dra tilbake når de har fått barn (de venter om noen måneder). Denne hytta er en del av en større gård som det også går an å leie tror jeg, hvis man er veldig mange.

Man tar bare nesoddbåten over, og går et bittelite stykke, så er man der.

Jeg har en venninne som ofte leier hytte i nordmarka gjennom turistforeningen, deres hjemmesider er ganske oversiktlige, og man får et greit inntrykk av hyttene. Det jeg syns har vært litt vanskelig er at hvor langt det er ofte er oppgitt i tid, ikke km, og det er dermed vanskelig å vite hvor langt det egentlig er.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.