Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg trenger en ny mobil.. hva?

#1

Honda sa for siden:

Jeg har hatt en
Sony Ericsson W580i Urban Grey

I litt over 1 år. Kjøpte den før alle andre i fjor sommer. men nå er den avgått med døden. :mad:
2 gang inne på service for at tastene sprakk:mad: og så sluttet den å ladde:mad::mad: Så sendte den inn 1 mnd før de var 1 år. og de påstår den er fuktskadet. :mad: Aldri hatt den ute i regn eller noe. Men nok om det. Må ut å kjøpe ny, med at forsikringen på den ikke dekker fukt og gidder ikke ta det på innbo forsikringen da jeg betalte 1kr for den med 1 år med youngtalk fra netcom, som jeg hadde fra før. :cool:

Men hva skal jeg ha nå?
Ble egentlig avhengig av skritttelleren på telefonen, brukte den mest når jeg gikk tur. Og radioen bruktes mye. Sms, mms ,kalender for å skrive notater. er dårlig på å dra med meg filofaxen noen plass. litt dårlig plass til notatskriving og notater i kalenderen men gikk fint.

Er litt sur på SE for tilbake meldingen på klagen på en fon som var 1 år og brukt bare 9 mnd pga 3 ganger inne på service.. Så har egentlig ikke lyst på nye SE. :fnis: For det om mann skal ha det. Han skal ha en
Sony Ericsson W760i svart en

:spark: kunne egentlig ha tenkt meg den men i rød. Men finner det ingen plass.

Mann sitter nå å venter på at jeg skal finne ut hvilken fon jeg skal ha å hvilken operatør vi skal ha. Har som sagt netcom dag i dag. Har bare mobilene, ikke hus tlf. så har sånn familie ting.

Så hva skal jeg kjøpe?
Bør ikke være dyr.

Denne jeg har drapt nå, var som sagt 1 år, den før der ble bare 5 mnd. før den ble drept av en turbo som spydde på den . og den før der ble 3 dager. knust på jobb, men fikk jo ny da fra jobb forsikring.
Jah jeg er storforbruker hehe
Men med at jeg er student så har jeg ikke rå til nå iphonesnufs


#2

Honda sa for siden:

ingen ?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.