Her må det svares fort! Er Absolutt citron brukenes til å ha i min morellelikør? Vi hadde selvfølgelig kun en halvflaske med vanlig absolutt, og 2 helflasker med Absolutt citron. Nå er det sikkert sitronsmak av dem, sant?? Er det bedre å bruke Finlandia?
Jeg kan virkelig ikke dette..... Bær og sukker er alt blandet....
Jeg lagde likør av solbær i Absolutt vanlje i fjor. Den ble HIMMELSK! Vaniljesmaken kunne kjennes, så jeg vet ikke hvordan sitron og morell går sammen jeg? Kanskje det blir godt!
jeg gikk for finlandia.... Nå står 4 store norgesglass ferdig fylte. Så spørst det... noen som aner om de skal snues hver dag? For hvor lenge? Og evnt om de må stå mørkt? Lager likør for første gang,....
Noen venner i Romania har alltid en stor mørk glasskolbe med kirsebærlikør stående på verandaen. De bruker alltid 80 prosent sprit på kirsebærene og den står lenge..i hvert fall bortimot et år før de tapper av den.
Jeg smakte en gang på første tapping og det var i juni.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.