Observatøren sa for siden:
Noen som har noen gode oppskrifter på noe som "lager seg selv" med frosne kyllingfileter?
SIden det var tilbud i dag, hamstret jeg litt. Trenger noen gode tips.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Observatøren sa for siden:
Noen som har noen gode oppskrifter på noe som "lager seg selv" med frosne kyllingfileter?
SIden det var tilbud i dag, hamstret jeg litt. Trenger noen gode tips.
Dixie Diner sa for siden:
Vel, jeg bruker kun frosne kyllingfileter, så du kan jo lage hva som helst. Jeg synes de blir fantastiske når jeg legger dem i en ildfast form, legger gode skiver meierismør (høvlet med ostehøvel) over og krydrer med masse kyllingkrydder. Steker dem i ovnen på 175 grader i ca. 40-50 minutter, de blir utrolig saftige.
Tiner dem av og til litt i mikroen før jeg skjærer dem i biter om jeg skal ha dem i en gryte. Jeg synes det er lettere å skjære dem når de er halvfrosne.
Observatøren sa for siden:
40-50 min? Det er litt i overkant av hva hverdagen godtar. Hm. Får ta dem opp av fryseren og dele dem opp litt så går det kanskje fortere.
Tertit sa for siden:
Lag en kyllinwok. Skal det gå ekstra kjapt kjøper du ferdig wokblanding. Server med ris til.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg steker alltid opp mye mer enn jeg trenger, så har jeg dem godt innpakket i kjøleskapet i noen dager, og bruker dem til salater, pålegg, middager osv.
Hvis du tiner filetene først (legg dem feks. i kjøleskapet over natten, eller tin dem i mikroen) så går det jo fortere. 20 minutt? Eller du kan tine dem og steke dem i pannen, enten hele eller i biter, det går jo kjapt.
Glitters parmesankylling er fantastisk. Søk på "parmesankylling".
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.