Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, vannlekkasje på kjøkkenet

#1

ynn sa for siden:

Vi var så naive at vi trodde på vår kamerat som sa han kunne innstallere oppvaksemaskinen vår selv om vi hadde tenkt det var best å få en rørlegger for sikkerhetsskyld... Nå- fem dager senere (heldigvis ikke mer!!!) har vi vann under store deler av kjøkkengulvet (linoleumsfliser lagt oppå bellegg oppå betonggulv) og vannet er på vei inn under stuegulvet også. Oppvaksemaskinen har bare gått tre eller fire ganger så det er jo begrenset hvor mye vann som kan være inni der, men det vi lurer på nå er om det kommer til å tørke, om det er noe man kan gjøre for at det skal tørke eller om vi må ta opp hele gulvet for å få det ordentlig tørt. Noen som har et godt råd????


#2

Mauser sa for siden:

Du må ta opp gulvet. Hvis ikke blir det aldri tørt, og det blir mugg og lukt. Men først må du jo finne lekkasjen.


#3

data mannen sa for siden:

Uff da. Få tak i handtverker..


#4

-ea- sa for siden:

Noen jeg kjenner gjorde det samme. De ringte forsikringsselskapet sitt, som sendte et firma som fikset saken, inkl. legging av nytt gulv over det hele :knegg: Det kostet dem bare egenandelen.


#5

lowrider sa for siden:

Den var fin hehe


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.