Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blomkarse

#1

Camomilla sa for siden:

I sommer har vi hatt blomkasjer på terrassen.
Muttern sa noe om de kulene som detter av når de er avblomstret er frøene og at kan jeg ta vare på til neste år for å plante de.

Skal jeg bare putte de i en boks og sette de i garasjen til våren eller skal jeg plante de rett i jorda nå?


#2

Left sa for siden:

Du skal putte dem i et kaffefilter, putte dem i en tett boks og så dem til våren igjen :)


#3

leliane sa for siden:

Hm. Heter det ikke "blomkarse" da?

Anyway - de er utrolig fine, men jeg får alltid lus på dem... :( Sånn er det å ha brune fingre...


#4

Harriet Vane sa for siden:

Blomkarse kan spises, kan de ikke? :sporer av:


#5

Left sa for siden:

De kan spises ja - i salat f.eks. Smaker litt nøtteaktig.


#6

leliane sa for siden:

Kjempegodt i salat. Kan også brukes som pynt på kaker osv. Men ikke de med lus på...:(


#7

Camomilla sa for siden:

Takk.


#8

Camomilla sa for siden:

Jeg har fått kake servert med blomkasjepynt.
Utrolig fargerikt og lekkert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.