Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Honda CRV/HRV

#1

Fibi sa for siden:

Noen som har kjenskap til disse bilene?

Jeg er lei av vår Dragon Wagon, og prøver å pushe mannen over på ny bil. Han må absolutt ha en Honda. :knegg: Jeg vil ha en bil med god plass, og som man kan sitte litt høyt i, på en måte. Ala WV Touran.


#2

Fluke sa for siden:

HRV er litt liten, men CRV er jo flott. Vi vurderte en sånnen da vi skulle ha ny bil.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Jeg hadde dritlyst på den bilen, men de var for dyre. :sur: De koster vel godt over 250.000?


#4

Fibi sa for siden:

Og hvor høy er "høy kilometerstand" på en bil? grønn


#5

Fibi sa for siden:

Det kommer litt an på årsmodell og kmstand.


#6

Fluke sa for siden:

Ja, det var prisen som fikk oss til å droppe det også, for vi fikk en 2002-modell BMW stasjonsvogn (318) til samme pris som en 1998-modell Honda CRV.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fant maaange slike på Finn, men alle lå på rundt den prisen. :sur: Så da ble det en Vectra 2004-modell til laaangt under den prisen. Jeg nekter å ha en GAMMEL bil igjen.


#8

Fibi sa for siden:

Hva med Honda Stream? :vetikke: Vet at mannen har nevnt den såvidt.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Den er jo grei, ser at prisen er omtrent som på vår bil, du får en 2003-modell for rundt 130.000,-.


#10

Malus sa for siden:

VI vurderer for tiden CRV. Den nye modellen ser bra ut, men den er jo dyr da (over 400 ny, og ikke mange på bruktmarkedet enda). mens den forrige er jo rimeligere. Men da blir det jo en litt eldre bil. Vi får se. Det er i april vi får et plassproblem i vår A4.


#11

mrc sa for siden:

Det kommer litt an på hvem man spør, og hvilken type bil - og hvor gammel bilen er. Høy kilometerstand trenger ikke være en direkte problem. En bil som har heller har mange korte turer kan ha mer slitasje enn en som er mye langkjørt.

Jeg vil vel si at normalen vel gjerne er at en bil går 15-20kkm i året.


#12

Malus sa for siden:

Vi kjører 20.000 + i året.
Ofte påløper det en del kostnader fra omkring 100.000 (registerreim, hjullagre, bremser, etc), og man må ta høyde for at det kommer slike kostnader hvis man kjøper bil som har gått ca så mye uten at noe er byttet.


#13

lucifine sa for siden:

Vi har crv stasjonsvogn og er knallfornøyd!!! :happydance:


#14

Dixie Diner sa for siden:

100.000,-?? Du mener ikke 10.000,-? Dersom en bil OFTE hadde kostnader på 100.000,- hadde jeg byttet den ut fortere enn svint.


#15

Martis sa for siden:

100 000 km, ikke kroner. :knegg:


#16

mosol sa for siden:

Vi har en CRV, 2002-modell kjøpt for tre år siden, og er veldig fornøyde. Man sitter høyt og fint i den, og det er god plass i baksetet. Vi har bakovervendt izi Kid til storesøster i midten bak, og lillesøster sitter bak førersetet. Jeg har inntrykk av at disse bilene ikke faller så dramatisk i verdi de første årene. Selvfølgelig litt kjipt når man skal kjøpe, men det betyr også at det er mulig å få noe igjen for den.


#17

Dixie Diner sa for siden:

Haha flaut. :knegg: Jeg ble så sjokkert at jeg leste og svarte litt for fort, tror jeg.


#18

Malus sa for siden:

:knegg:


#19

mrc sa for siden:

En del slike ting kan også komme på bakgrunn av alder, f.eks. registerrem kan være 100 000 km/5 år, avhengig av hva man når først.

Bremser kan også være slitt litt avhengig av hvordan bilen brukes, og faktisk "ikke" brukes...


#20

Hondacrv sa for siden:

JEg med mitt nick bør vel kunne tillate meg å svare her! :knegg:

Vi har CRV, 2003modell, og er superfornøyde. Det er liksom som å være i et hus, ikke en bil, når vi kjører den. Oppstår det kriser i baksetet, kan jeg kravle bak uten å gå ut av bilen (ikke bra sikkerhetsmessig, jeg vet det, men likevel praktisk), Snuppa har god beinplass i sitt bakrovervendte Britax TWE, og bilen er sikker, god å kjøre, og med firehjulstrekk som jeg er glad for der vi bor nå.
Og så den store hemmeligheten: Det hemmelige rommet UNDER bagasjerommet, som har som lokk et campingbord, slik at man alltid har med bord når man er på tur. I det hemmelige rommet er det plass f eks til hjulene til zappen, vintertrekk til bilen og spyleveske.
Men det beste er beinplassen. JEg har lange bein, men det er muolig å strekke de HELT UT i framsetet, og bak i bilen er det også kjempegod plass.

Min far har helt ny Ford focus stasjonsvogn, men brummer stadig om at vår bil er bedre å kjøre. Det er likevel slik at det er mer stasj på F eks Forden, med sånn stereoknapper på rattet, og regngreie på viskerne, hehe, osv. Men likevel....
Han var dyr, men vi orker ikke bytte han inn, selv om vi fikk et stort huslån for et halvt år siden. Han er bare for god :elsker:

Min yndlingssang er Gje meg Honda di


#21

annemede sa for siden:

Vi har Honda CR-V, to baovervente HTS seter, alle fire har god plass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.