Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Høstferien dfds til københavn eller color magic

#1

tinkadott sa for siden:

Jeg klarer rett og slett ikk eå bestemme meg. Sambo skal jobbe, menjeg har en drøy uke fri. Tenkte å kjøre med barna til Oslo, overnatte litt hos søstern der, og så ENTEN ta color magic tur/retur Kiel, eller ta dfds til københavn (min andre søster flyttet dit i august. Hun har ikke overnattingsmuligheter for oss, og jeg tenker meg slik cruise at vi har noen timer sammen med henne på dagen, evnt at vi tar en natt på hotell også). Men jeg er så innmari i tvil.... Har ikke reist på noen av de turene før, og lurer på hvor kjekt det er for barna.... Gutt på 10, jente på 7 og jente 4,5 år. Hva er ombort i båten til københavn for eks? Legger begge båtene til i sentrum?

Håper noen kan hjelpe....


#2

Mauser sa for siden:

Color Magic er den nye til Color Line? Vi tok Color Fantasy, og den er glimrende for både barn og voksne. Flotte lugarer, vannland, lekeland, barneunderholdning - og fantastisk mat.


#3

gullet sa for siden:

Color Magic og Fantasy går vel til Kiel?


#4

tinkadott sa for siden:

begge de to. Men de er ene alternativet. Det andre er kjøbenhavn (med innlagt besøk hos studerende søster) og jeg er temmelig i tvil om hva jeg skal velge.... ;) Er københavnbåten mye kjedeligere? Er det badeland der?


#5

gullet sa for siden:

Nå ser jeg at det står:rødme:
København er en flott by med en ekstra overnatting. Hvordan det er på båten med barn vet jeg ikke, men det er i hvertfall hyggelig for voksne. Fergene er vel kanskje litt slitne, sånn sett er det jo litt annerledes om du velger Colorline.
her kan du lese litt om det.


#6

Anne C sa for siden:

Det er ikke noe badeland på Købenbåten. Vi skal ta den om et par uker, men egentlig ville jeg tatt en av Kielbåtene. Men båten går så tidlig og jeg har undervisning sent på fredager. Så da rekker vi den ikke. Jeg har tatt den ene av de, den "eldste", den vat kjempeflott. Vi hadde med gutta og de koste seg veldig!


#7

tinkadott sa for siden:

ja, må sjekke litt dder. Men er det så mye å gjøre for barn i københavn egentlig, når tivoli er sesongsteng? De blir gal av å shoppe på annet enn lekebutikker... :sparke:



#9

tinkadott sa for siden:

Da må du ta båtbilder og skrive fyldig rapport!


#10

tinkadott sa for siden:

hm... det står jo at det er basseng eller?

#11

Anne C sa for siden:

Basseng på Købenbåte? Ja kanskje, det er lenge siden jeg har tatt den nå. Vi skal på kjærstetur med fin lugar, så det er uansett ikke aktuelt med basseng for oss.... :rødme:



#13

Anne C sa for siden:

Det som er kjipt med Købenbåten er at det ikke er så bra familielugarer der. Dvs, vi liker å ha litt fine lugarer når vi først tar båt, men de fineste lugarene er bare for 2 personer. På Kielbåtene kan man få connecting lugarer og også de flotteste lugarene kan være connecting og noen av de er det plass til fire. Og så er jo Kielbåtene utrolgi flotte! Bakdelen er jo at selve båtturen tar lenger tid og at man har kort tid i Kiel. Jeg liker København veldig godt og synes det er fint at man faktisk rekker å gjøre noe der.



#15

tinkadott sa for siden:

ser nesten sånn ut på siden til DFDS... Men finner ingen bilder av bassenget der....


#16

Anne C sa for siden:

Vi drar den siste helga det er åpent, tenkte litt på å ta en tur innom. Fint for meg, dumt for deg!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.