Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp!! Gnister inni tørketrommelen!!

#1

Kanina sa for siden:

Jeg er ganske skjelven her nå. Jeg har en kombi-vask/tørk, og mannen hadde satt på vask og tørk. Jeg var redd han hadde satt den på for lenge, så jeg skrudde den av da det var en halvtime igjen. Det var fortsatt litt vått, så jeg satte på 20 min. til. Da den begynte å gå igjen, kom det gnister ned fra "taket" inni trommelen!! Jeg skyndte meg å skru av, og vi dro ut støpselet. Maskina er glovarm oppå. Nå er jeg redd for at det allerede kan ulme inni der (elektronikken og sånt). Eller er det trygt nå som vi har stoppet den? Det lukta faktisk litt svidd da jeg åpna første gangen også, sammen med masse damp. Men jeg tenkte ikke noe særlig på det, annet enn at det sikkert var feil av meg å stoppe midt i programmet. Uæææh!


#2

AvivA sa for siden:

Vell ring den dere kjøpte den av i morgen og forlang en reprasjon på stedet. vanligvis er det bare støv og annet som lager slike skrekkelige opplevelser. men at slike maskiner kan ta fyr er ikke uhørt. La kontakten være utilkoblet og ikke rar den igjen. for det der høres ut som en brannbombe! Men så utrolig fint at alt gikk bra :)


#3

AvivA sa for siden:

hadde nok ikke klart å sove med tanke på at det kan ligge å ulme i den... Krysser fingrene for at det ikke er alvorlig


#4

Kanina sa for siden:

Nei, det er litt vanskelig å sove nå. Kan man ringe brannvesenet og spørre om råd?

#5

AvivA sa for siden:

ja hvorfor ikke! dem kan sikkert gi deg mye bedre svar! Jeg ville ringt dem :) Gjør det så føler du deg bedre.


#6

Carrera sa for siden:

Hvis det "bare" var gnister, så er dte vel tvilsomt at noe ulmer, men ta en telefon til brannvesenet du, bare for å være sikker. De har garantert noen tips å komme med.


#7

Kanina sa for siden:

Nå virker maskina avkjølt oppå, men det lukter fremdeles svidd inni. jeg har ikke turt å ringe brannvesenet ennå, men mulig jeg gjør det bare for å få sove..:o


#8

Carrera sa for siden:

Du får ikke til å skru av toppen på maskina, for å se inni der der da?


#9

Kanina sa for siden:

Jeg ringte, jeg (ikke nødnummeret), og ble beroliget med at det nok ikke er noe under utvikling siden den har kjølt seg ned. Følte meg som en damsell in distress! :o


#10

Carrera sa for siden:

Men det var jo beroligende, og da får du nok sove godt i natt!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.