Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell i London

#1

Sol sa for siden:

Jeg skal på jentetur til London i november, og vi leter etter et hotell som er relativt sentralt, bra standard og med mulighet for å bo 3 på rommet. Pris er ikke kjempeviktig, selv om vi ikke er innstilt på å bruke mange tusen hver på to netter.

Har du noen anbefalinger?


#2

scilla sa for siden:

Ja, da må dere bo på The Hoxton. :jupp: Kjempekult hotell med hyggelige priser. Er usikker på om de har 3-mannsrom, men hotellet anbefales på det varmeste!


#3

tinkadott sa for siden:

jeppp, anbefaler www.hoxtonhotels.com jeg og! Usikker på tremannsrom, men vi bodde der i november, og det var innmari bra!!!!

Anbefakes på det avrmeste!


#4

Pelikan sa for siden:

Sjekk: www.londontown.com der finner du mange hoteller og andre aktiviteter som du kan bestille. Har brukt dette tilbudet og var kjempefornøyd. Du kan søke på hoteller som ligger i nærheten av der du vil være. Gode priser!


#5

MsM sa for siden:

www.travellodge.co.ukhar tremannsrom på sine hoteller. (Familierom) Små, enkle men helt greie rom på mange steder i London til en rimelig pris. Selv har jeg bodd på Kings Cross, og skal bo på Travellodge Covent Garden neste gang.


#6

M&amp;M sa for siden:

Hei!
Jeg bodde for to år siden på St.Giles hotel ved Tottenham court road. Vi var tre på rommet (venninner), det gikk helt flott. Også ligger det ikke minst kjempesentralt!


#7

Sol sa for siden:

Takk for gode tips. Vi har funnet et hotel som vi har fått anbefalt. Det heter Rembrandt, om noen skulle lure. Men jeg tar vare på tipsene til neste gang. For det blir selvsagt en nesta gang. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.