Najade sa for siden:
Jeg drister meg til å legge ut en oppskrift på dette "hellige sted".
Denne har jeg fått av en tidligere jobbkollega, og den har bare ventet på at jeg skulle teste den ut. Vel, forrige helg fikk den bein å gå på kan man si... :sparke:
Bunn:
150 gr smeltet smør, evt margarin
1 dl sukker
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
Fyll:
2 dl creme fraiche
1 egg
1,5 dl sukker
1 ts vaniljesukker
Enten en mellomstor boks med ananasbiter, eller to små (slike fra 3 pakning).
Bland sammen ingrediensene til bunnen, og trykk deigen ut i en stor paiform.
Bland sammen fyllet (ananasjuicen skal siles fra før du har i bitene), og hell i formen.
Stekes i ca 30-40 min (til kantene er gyldne) på 200 grader.
Serveres varm/lunken med krem eller is til.
Jeg fikk utrolig mye skryt da jeg lagde den til feiringen av svigerfars 60 årsdag!