Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ostehøvler og vinåpnere

#1

meisje sa for siden:

Vi har frem til nå hatt 2 ostehøvler. Den gode som lager fine akkurat passe skiver med treskaft og en med plastskaft som kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Treskaftet gikk i stykker i går så jeg ble nødt til å bruke den andre. Akk og ve :eek: osten så ikke pen ut etterpå, og osteskivene var supertykke. Så da håper jeg at noen kan fortelle meg hvor man får kjøpt en ok ostehøvel. Vil helst ha en en rustfritt stål sånn at den kan vaskes i oppvaskmakinen.

Og for å toppe det hele gikk vin åpneren min i stykker pga en del som løsnet når jeg skulle ta av en plastkork, de sitter mye bedre enn vanlige korker. Så da trenger jeg en ny en av det også. Helst en liten og nett som er lett å bruke.


#2

Wix sa for siden:

Vi har et vanlig en fra Synnøve eller noe, kjøpt i vanlig matbutikk. Den er veldig ok syns jeg. I tillegg har vi en som hører til bestikket vårt i hardangerbestikk. God den også.

Vinåpnere vet jeg ikke noe om.


#3

safran sa for siden:

Ikea selger ostehøvel i helstål som gir tynne skiver.


#4

Alfa sa for siden:

Stikk på Tilbords eller eit glasmagasin. Då får du tak i det du treng :nemlig:


#5

Tertit sa for siden:

Tror vi har kjøpt alle våre i vanlige matvareforretninger (har 5 srk.). Ville bare si at jeg vasker de med treskaft i oppvaskmaskinen også. :latmarken: Merker ingen forskjell på de.

Jeg har også en ostehøvel som mangler den "spaden" (om jeg kan kalle det for det). Den er kutta rett under kniven som skjærer osten. Den er kjempebra og er beregna på oster som er litt vanskelige å skjære med høvel. Som f.eks Taffelostene.


#6

Miromurr sa for siden:

Jeg liker best de vinåpnerne som blir brukt på serveringssteder. Men jeg vet ikke hva de heter, de er små og kan legges helt sammen, og har en sånn skaftdings som man kan bruke for å jekke korken opp.


#7

Miromurr sa for siden:

Sånn ser de ut:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.