Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kampen økologiske barnebondegård

#1

Tammen sa for siden:

Er det noen som har besøkt denne gården og vet litt om hvordan det fungerer? Fant den på nett nå, og tenkte jeg og snuppsi skal ta oss en tur. Koster det noe? Evt hvor mye. Er det å anbefale for en lørdagsutflukt?
:D


#2

Arran sa for siden:

Det koster ingenting med mindre du skal ha vafler, saft eller kaffe. Med andre ord, ta med småpenger. Gården er ikke så veldig stor, og konseptet er høner som går fritt og sauer, gris, geiter, kaniner og hester som går bak gjerde og kan klappes der.

Supert mål for helgeutflukt med småttiser.


#3

Tammen sa for siden:

Takk for svar:D.


#4

Tammen sa for siden:

For en fantastisk dag! Vi koste oss masse på kampen, før vi gikk en tur rundt sognsvann. Snuppsi koste seg som bare det(, og det gjorde jeg med)! Anbefales!:D

Jeg er forøvrig også veldig fornøyd med at lørdagsgodiset ble fortært på turen vår, slik at hypersnupp ikke dukker opp nå før leggetid.


#5

emm sa for siden:

Dit kanskje vi tar en tur, takk for tips. (Selv om jeg må flire litt av det utrolig politisk korrekte navnet plassen har:knegg:)


#6

apan sa for siden:

Det er veldig trivelig for de små der. Litt mindre enn Ekeberg, men S elsker begge steder.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.