Kjøpte nesten en kg flatbiff på tilbud i dag og måtte forte meg å rydde inn varene så hele greia gikk i frysen uten at jeg tenkte meg om. Men vi bruker ikke så mye kjøtt på en middag. Må jeg invitere noen på middag, eller skal jeg ta øksa fatt for å dele den opp? Hvis jeg tiner den og deler opp kan jeg jo ikke fryse ned den andre halvdelen igjen liksom...?
Du kan jo høre i ferskvare avd på en butikk om de kan dele den for deg på kjøttsaga
Ikke sikkert alle gjøre det, men du kan nå prøve..Kanskje du er heldig og treffer på noen snille bak disken..
Spør en dag og ta den med deg en dag etterpå, hvis det går i orden. Så slipper du at den tiner på veien frem og tilbake, hit og dit..
Takk for mange tips! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få så mange svar på denne. :D
Jeg tror jeg tiner den, skjærer opp i terninger, steker opp og fryser ned igjen. Så blir det diverse grytekjøtt av det. Innen hvor lang tid bør det brukes da? Den går ut på dato om et par dager.
Det har de ikke lov til iht IKMat reglene.
Hadde jeg visstom et sted der de gjør dette så hadde jeg ALDRI kjøpt noe der igjen for da følger de ikke de pålagte IKMAT reglene... urk
Skulle til å skrive det at de ikke har lov, men vet det blir gjort flere steder..
Så derfor jeg skrev at hun kunne være heldig å treffe på noen snille!!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.