Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Krympe videoer

#1

Wix sa for siden:

Jeg har en del korte videoer jeg vil vise til familie andre steder i landet. Filene er fra 15000 kB og oppover, det tar jo en uke å overføre på msn eller lignende. Hva er det letteste å gjøre for å få vist dem? Vil helst ikke legge de ut på internett slik at alle har tilgang på dem... Jeg har forrsten tilgang på ftp-server, men da vil jeg gjerne krympe videoene litt uansett slik at det ikke tar så lang tid å laste dem ned.


#2

Shamu sa for siden:

Kan du ikke legge dem på photobucket og ikke gi adressen til alle?
Mulig det går ann å ha passord på dem også? :vetikke:



#4

HP sa for siden:

På Mac er iSpuint fin, jeg bruker storebroren VisualHub. :)


#5

Mauser sa for siden:

MediaCoder :mediacoder.sourceforge.net/index.htm - gratis.

Her kan du putte inn stort sett hva som helst (DVD, DV, DivX ...) og få ut hvilket som helst format du vil. Hvis du har snuttene dine på DV-format (videokamera), vil du kunne redusere dem med rundt 90 % hvis du koder dem om til DivX (også kalt mp4).

Jeg har kodet ned hele Futurama fra DivX til 3GP, formatet for mobiltelefoner, og det gir strålende kvalitet på min N73. Tilsvarende kan man velge format for iPod eller hva som helst.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.