Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags varmekilde på lillesøsters rom?

#1

Hønni sa for siden:

Snuppa flyttet inn på eget rom i juni og nå er det snart på tide med en varmekilde der inne.

Er det greit med en liten oljeovn eller bør det være radiator?


#2

Dronningen sa for siden:

En liten panelovn. :nemlig:


#3

Hasselnøtt sa for siden:

Min første tanke også.


#4

Erica sa for siden:

Ulempen med panelovn er brannfaren dersom noe blir lagt oppå ovnen. Enkelte frittstående oljeradiatorer kan eksplodere har jeg hørt, og det er ihvertfall skummelt. Så dette er faktisk noe jeg syns er et vanskelig valg, men vi har valgt panelovn skrudd fast på veggen.


#5

torsk sa for siden:

Jeg liker Beha sine panelovner, som de kaller «Miljøovner». De har en generelt lavere driftstemperatur på elementet, og brenner støv i mindre grad enn i hvert fall eldre panelovner. Obs Bygg selger disse.


#6

Mei sa for siden:

Om hun skal leke der inne er jo en frittstående ovn upraktisk. Av den grunn valgte vi en liten vegghengt panelovn med lav overflatetemperatur og barnesikring (som han fant ut av første dagen) til storebror sitt rom. Den står uansett bare på på ekstra kalde netter så tildekking er ikke noe problem.


#7

Dronningen sa for siden:

:nikker: Ungene våre vet dessuten at ovner og sånt må man være litt forsiktige med, og alene hjemme er de jo ikke uansett.

En frittstående oljeovn tror jeg måtte være noe av det siste vi hadde valgt. Har faktisk ingen slike i huset.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.