Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Plassbygd seng

#1

Beckett sa for siden:

Mannen maser om plassbygd seng til gutta da huset står klart, men selv trenger jeg mer overtaling. Er det noen som har bilder å vise frem?
Jeg vil helst se senger som er bygd under skråtak, men ser gjerne annet også. :)


#2

Vito sa for siden:

Får litt hetta når jeg ser slike, må jo være litt av en jobb å bytte sengetøy, re opp og støvsuge madrassen.


#3

Beckett sa for siden:

Det er det jeg prøver å si til mannen også. Men jeg skjønner at det kan bli en hyggelig, liten hule for gutta. Jeg går uansett ikke med på noe med mini-mini-åpning.

#4

Vito sa for siden:

Forstår jo argumentet om koselig hule ja. Har du spurt om et forheng eller lignende ville ha gjort samme nytten?


#5

Beckett sa for siden:

Det har ikke jeg så lyst på, da. :knegg: Tror det blir vanskelig å få det til å se pent og ordentlig ut.

#6

Stellebord sa for siden:

Vi har en som er bygd over et skrågulv, men jeg gidder ikke slå på lyset og ta bilder nå når storesøster sover. Her hadde vi egentlig ikke noe valg. Skulle vi hatt sengen noe annet sted i rommet, hadde det ikke blitt golvplass igjen. Men det er ikke noe overbygg på den. Den er litt mellomhøy, med oppbevaring under.


#7

Vito sa for siden:

Om han er nevedyktig han gubben din kan han gjerne lage til en løsning der det er enkelt å ta ned "veggene". Slik at du i alle fall kommer til for å gjøre godt reint inni der et par ganger i året :)


#8

Blåbær sa for siden:

Vi skal sette inn en halvhøy stompaseng på barnerommet med skråtak.
Skråen begynner ikke før 155 cm på rommet, så da passer sengen perfekt.


#9

Beckett sa for siden:

God idé. Pappa er nevenyttig.

#10

Blåbær sa for siden:

Du kunne jo brukt skyvedører foran sengen?
Noe slikt:

eller



#12

Beckett sa for siden:

Den med skyvedøra var jo litt artig, samme med bilen. De to som var helt i gulvet blir umulig for meg å ha, har ikke nubbsjans til å skifte sengetøy (eller snakke på sengekanten) på noe slikt. :knegg:


#13

Beckett sa for siden:

Bør en slik seng være åpen under og så med vanlig sengebunn, slik at det kommer luft til?


#14

Mauser sa for siden:

Ja. Mest mulig luft, både under og over sengen. Det går f eks an å sette inn rister ved gulvet få å få til litt sirkulasjon.


#15

Beckett sa for siden:

Tenkte meg det, ja. Rister ved gulvet var et godt forslag. Der kommer ikke hybelkaninene like lett inn som dersom senga er åpen under.

#16

Stellebord sa for siden:

Her er senga til Storesøster. Den eneste muligheten på et ganske håpløst rom (som skal pusses opp etter hvert). Vi lagde ikke noe overbygg, på grunn av at vi leser for henne i senga om kvelden, og da er det ok med litt plass. Så langt synes jeg det er en kjempefordel at senga er litt bredere. Nemlig 107 cm. Funker fint med små overnattingsgjester. :)


#17

Beckett sa for siden:

Veldig fin seng, Stellebord. Vi skal uansett også ha god bredde på madrassen, både med tanke på overnattingsgjester, og med tanke på at det like gjerne kan være en voksen som skal tilbringe natten der.


#18

Kaprifol sa for siden:

Vi tenker i samme baner som dere, Arken. Jeg vil ha en seng med plass til kommode/skap under, tenker på å bruke IKEA kjøkkenskap eller skuffeseksjon på hjul. På hjul slik at den kan trilles fram for å støvsuge under senga. Det betyr at senga blir så høy at vi må ha stige. Bredden blir sikkert 90 cm, da får en av oss voksne plass til å sitte på sengekanten og lese bok. Sengebunn og null overbygg er helt selvsagt for meg, jeg vil unngå støv og støvsamlere i størst mulig grad. Skyvedør var en smart løsning synes jeg, da kan man få god tilgang til å skifte på senga.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.