Hei, jeg driver nå på og baker sjokoladekake og skal pynte med melkefri smørkrem. Jeg bruker margarinen uten melk og salt, melis og egg. Og det smaker ikke helt yummi synes jeg. Det er rett og slett for søtt. Noen tips? Eller skal jeg bare regne med at alt går ned i ungene? :blond:
Dragen: Skal huske på det. Forrige gang brukte jeg den myke margarinen (blå pakke) når jeg bakte, det smakte ganske ugg. Og nå har jeg gjort motsatt feil. Nå nærmer jeg meg sikkert slutten av tabbelista. (Vanliljesausen av rismelk var så tynn at jeg hadde oppi to gelatinplater, den en enda temmelig pistrete)
Ja, jeg er usikker på om jeg tør ... :gruble: må uansett vente nå fordi jeg skal teste kremen på bursdagsbarnet. Hun må nesten få velge farge også.
Problemet med blå soft er at den er veldig myk, og smørkremen blir deretter. Den pakken du har bakt av nå er nok mer egnet sånn sett. Tilsette noen korn salt er nok ikke så dumt skal du se.
Ellers kan det være bedre å lage glasur istedet for smørkrem (melis, smør, kakao og kaffe) - der kamufleres smaken av smøret ganske bra,
Ja, nå viser det seg at mannen og ungene ikke kjenner noen smaksforskjell, så da var det problemet vekk. Vaniljesausen blir litt vanskeligere å kamuflere, men pyttsann! Unger elsker når voksne ikke kan ting - håper jeg.
Bare en kake igjen, og nå sitter jeg og drikker nordlandspils, så den kaka blir sikkert skikkelig vellykket! :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.