Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

EU-kontrollen ble dyr, gitt

#1

Beckett sa for siden:

I går var tiden kommet for EU-kontroll på bilen. Den ble ikke godkjent, bl.a måtte de skifte frontrute (den var slitt :himle: ), skifte noen deler på setebeltet i midten bak, og justere lysene. Dette leverte vi den inn igjen for i dag, og nå fikk jeg nettopp telefon om at ting var klart. Men jaggu var det mere feil; viftereima er like ved å ryke, så den var det bare å skifte straks. Altså ender vi opp med over 5000,- kroner i utgifter. Blæ.


#2

Honda sa for siden:

bil er gøy jah

Når det ikke er feil på den .:fnis:


#3

kisha sa for siden:

De fleste forsikringsselskaper dekker frontrute. Hør om du kan få dette dekket.


#4

Beckett sa for siden:

Jo, de dekker, men det er allikevel en egenandel på kr. 2000,- :sukk: Uten den så hadde det blitt over 8000,- bare for ruta.

#5

amor sa for siden:

Å fysj! Det er ikke moro. Uff! :(


#6

Maxine sa for siden:

Blæh ja, det var ikke en morsom utgift..

Vi fikk heldigvis gjennom frontruta på mannens arbeidsbil nå.. Den har minimal forsikring, ettersom den har doblet verdien når han har fylt bensin (omtrent.. Den er ikke verdt å betale mye på i forsikring). Ny frontrute hadde kostet 7000 + montering, men den gikk visst heldigvis til neste kontroll. Håper jeg får overtalt han til å bytte arbeidsbil til da, men han nekter å bytte da vegen han bruker den på er av landets verste..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.