Hønni sa for siden:
Aner ikke hva typen egentlig heter, men vi har alltid kalt dem glassepler.
Hva ville du ha brukt dem til?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Hønni sa for siden:
Aner ikke hva typen egentlig heter, men vi har alltid kalt dem glassepler.
Hva ville du ha brukt dem til?
Tertit sa for siden:
Først ville jeg bakt en eplekake eller to. Så ville jeg undersøkt om de ikke egna seg godt til å lage vin av. Har laga vin av pærer og det ble kjempegod vin. :ja:
Inagh sa for siden:
Du kan jo lage eplemos til å ha på brødskiva eller eplesaft , det er veldig godt. :jupp:
Thalia sa for siden:
Nå vet jeg ikke helt hva du mener med en "haug" epler. Men er haugen så stor som jeg ser for meg, ville jeg:
Levert dem til Askim frukt og bærpresseri og returnert med deilig eplemost som kan nytes resten av vinteren.
Obelix sa for siden:
Glassepler egner seg veldig godt til eplekake/-pai
Jeg har også laget eplemos av de.
Innbiller kanskje at de kan være gode å bake i ovnen også.
Dele i ta, fjerne kjernehus, strø sukker og kanel over, inn i ovnen til de blir lune og serveres med en dæsj vaniljekrem oppi der kjernehusene var.
:spontanselvoppfunnet oppskrift og garanterer ikke for resultatet:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.