Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg bruke plukket kylling til?

#1

safran sa for siden:

Jeg har en hel sånn en i kjøleskapet, og jeg er helt blank på hva jeg kan gjøre med den.

Akkurat nå frister ingenting, men jeg må spise noe. Salat frister minst av alt.


#2

Tjorven sa for siden:

Vi putter det i pai.

Sammen med litt bacon, purre og paprika blir det riktig så bra.


#3

safran sa for siden:

Pai, ja. Den vakke dum.

Ønsker meg flere forslag!


#4

Skilpadda sa for siden:

Fylte horn, eller noe sånt?


#5

Salt sa for siden:

Skal du spise det akkurat nå? Hvis ikke er det veldig godt å smøre mangochutney på en halvstekt baguette (delt på langs), kyllingen oppå, og så ost oppå der igjen. Så steker du baguetten sånn som du ville stekt den uten pålegget. :kløpper på forklaringer i dag:


#6

Arran sa for siden:

Stekt ris? Som fyll i pai sammen med spinat og litt bacon?


#7

Hjertensfryd sa for siden:

Eg kan fortelle kva mamma gjorde av og til.

Ho pitla ein kylling i frå kvarandre. Steikte bitane i steikepanna. Hadde over ein pose med tacopulver og lot det stå og kose seg litt.
Hamburgerbrød i ovnen, og på ein - to - tre så var middagen ferdig.


#8

Candy Darling sa for siden:

Eh. Er den rå eller stekt? :blånn: Hvis den er rå, kan jeg minne om en god, gammel slager: Coq-au-vin. :nam:


#9

kisha sa for siden:

Kyllingsalat. Bland salat, agurk, tomater og kylling. Ha på revet ost og bland det godt.


#10

Fluke sa for siden:

Pastasalet er salat, ja?

Vi brukte nettopp kyllingplukk til ett eller annet lurt (sånn at vi begge var litt sånn "Dæven, dette var smart/godt!"), men jeg kan ikke komme på hva det var.

:skikkelig hjelpsom:


#11

Blåbær sa for siden:

Wraps! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.