safran sa for siden:
Jeg har tre store biffer av entrecote i kjøleskapet og tenkte å lage karbonader av dette. Hva bør jeg gjøre for å få dem best mulig?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
safran sa for siden:
Jeg har tre store biffer av entrecote i kjøleskapet og tenkte å lage karbonader av dette. Hva bør jeg gjøre for å få dem best mulig?
Eia sa for siden:
Steke dem som biffer og kjøpe annet kjøtt til karbonader? Entrecóte er jo supergodt! Men det vet du sikkert, så nok om det.
Ellers synes jeg denne oppskriften hørtes bra ut, fra Matprat.no. NB! Ikke selvutprøvd:
dutte sa for siden:
Kverne kjøttet, tilsette potetmel, salt pepper og div. krydder du liker, kanskje en eggeplomme og steke karbonader. Må jo bli snadder det :riktig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.