I dag har jeg tre laksefileter som vi skal ha til middag.
Men så fikk jeg så lyst å gjøre noe annet med de, enn å bare slenge filetene i panna. Kanskje jeg skulle kjørt de i foodprosessoren og laget noe farse, og stekt laksekarbonader. :gruble:
Noen som har en god oppskrift der man hakker opp filetene og steker de på denne måten?
En laksefilet legges i ildfast form.
Skjær opp squash, sjampinjong, sukkererter, hvitløk o.l. og ha i.
Ha på fløte, fiskebuljong/grønnsaksbuljong, pepper.
Stekes i ovn på ca 180 grader til fisken er ferdig.
Ei venninne laget noe nyydelig i sommer, på grillen. Hun la en laksefilet (til en person) på et ark sølvfolie. Så smurte hun over et par gode ss pesto og masse most hvitløk. Hadde litt salt og sitronpepper på, og en stor skje creme fraiche og lukket igjen pakken. Slengte den på grillen (eller i stekeovnen siden det ikke er sesong nå da) til den var ferdig. Jeg trodde jeg skulle svime av, så godt var det. Tilogmed treåringen min har spist seg ihjel på det når jeg har laget det her hjemme.