Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Egg, eggehviter og eggeplommer om hverandre

#1

Honey sa for siden:

.....


#2

Tertit sa for siden:

Hvordan er det mulig? :confused:
Poenget med å piske eggehvite for seg er vel at den skal stivptskes (marengsbunnlignende bunn). Har du så mye som en dråpe eggeplomme i, vil det jo ikke stivne.


#3

DM sa for siden:

:trøste: En erfaring rikere.

Jeg gjorde det med en kake en gang. Husker ikke hvilken, men der skulle både eggehviten og eggeplommene i, bare hver for seg, og det gikk helt fint. Men skal det bare være hvite, så tror jeg så gjerne at det ikke ble riktig.


#4

Filifjonka sa for siden:

Så kjedelig da. Men som du oppdaget, det blir en helt annen bunn med hele egg enn med eggehvitene. I den kaken så brukes jo eggeplommene i sjokoladekremen, så du trengte jo uansett nye egg.


#5

DM sa for siden:

Hva som er i den, og kan vi få se bilde? Lage gele og ha oppå? Bløtekake? Sjokoladeglassur? Fromasjkake? Ostekake? Vaniljefyll på?


#6

Martis sa for siden:

Huff da. :klemme:


#7

Tertit sa for siden:

Så flott at bunn nr. 2 ble vellykket Honeybunny! Kaka ser jo kjempeflott ut den :ja:
Sikker på at du husker å skille plommen og hviten neste gang. Du er ikke den eneste som har strevet med kakebakst i hvert fall. :snakker av erfaring: Spesielt går det skeis når jeg baker til andre. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.