For en gangs skyld ikke på grunn av ymse allergier, men fordi jeg utrolig nok hverken har smør eller margarin i kjøleskapet, og ikke orker å dra ut for å hente det før frokost.
Kan jeg lage vafler etter vanlig oppskrift med nøytral olje i?
0W-30 burde gjøre susen. 15W-40 er riktignok mye billigere, men den er mye mer tyktflytende, og da flyter antakelig ikke vaflene ut skikkelig. Shell, Castrol, Esso spiller ingen trille, de er like alle sammen.
Ja, det finnes tusen måter å lage vafler på. Jeg har sjelden det samme i hver gang.
(Men dog skal det sies at det ikke er like vellykket hver gang. – Som den gangen Teofelia var på besøk. Jeg var syk (kjempesliten og skikkelig vondt i bekken og muskler), HP mente at jeg ikke trengte å lage noe, jeg mente at selvfølgelig skal jeg servere noe når jeg får besøk, og gikk i gang og styrte med å lage glutenfrie vafler av havregryn og egg og uten oppskrift (og hadde ikke laget vafler på to år sikkert, og hadde problemer med å stå for det gjorde så vondt, så hjernen var liksom litt tåkete ...), underveis oppdaget jeg at det var jo alt for lite røre til så mange som jeg skulle lage til, så jeg spedde på med mer egg. Trenger jeg å si at det smakte egg av vaflene? :flau: Men som oftest blir vaflene mine veldig gode altså. :glis: )