Jeg lager den varianten med marengsbunn, krem og sjokoladesaus på toppen.
Nå skal jeg lage til mange, og lurte på hvordan den er å lage i langpanne?
Har alltid bakepapir i rundformen - hva skjer om jeg heller marengsen rett ned i en smurt langpanne - vil det brenne seg fast til formen?
Og hva med steketid når man dobler en oppskrift og heller i langpanne?
Min oppskrift har eggehviter og sukker som piskes stivt, blandes i peanøtter og ritzkjeks, og stekes i langpanne. Den skal deles i 2, for å legges oppå hverandre. Jeg steker den med bakepapir under, ellers er den håpløs å få opp. Den er vanskelig å få opp uansett, da.
På min er det steketid på 20 minutter, 170 grader. (Oppskriften er 5 eggehviter og 4 dl sukker, om det kan sammenlignes).
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.